Kropp och själ

leslita.blogg.se

Poledance mål!

Publicerad 2011-04-11 18:31:42 i Poledance,

Hej på er, jag har funderat lite kring vad jag vill sätta upp för mål inom poledance. Eftersom att jag försöker att inte jämföra mig med andra så är det enklare gjort om jag har egna mål på mig själv som jag kan sträva efter. På så sätt ser jag mina egna framsteg och endast det!

Men mitt mål var ju att klara spagat åt båda hållen, dv.s med både höger fram och vänster ben fram och det skulle jag fixa innan sommaren satte jag upp i januari. Nu har jag redan klarat det för typ en månad sen :P Men självklart ska jag fortsätta träna på den så att jag kan gå ner i spagat utan att behöva stretcha jätte länge innan (bara lite).

Så jag tänkte att NU när mina sträckningar äntligen är borta så kan jag börja stretcha på split. Jag har ju inte kunnat göra det på 2 månader, alltså på hela stretch kursen. Så det ska bli mitt nya mål. Klara split till slutet av sommaren. 1 September :) Bättre att sätta datumet för långt fram än att pressa sig själv (och sina muskler) för mycket.

Split?
Vet inte om det går att tänka så eftersom att ena höften är mer i spagat muskeln. Men jag har iaf minst 2,5 dm kvar om vi låtsas att ner på stången är split. Jag ska ta bättre "före-bild" och ladda upp så får ni se framstegen.

Denna veckan är det uppehåll med poledance lektionerna, det är bara OP och stretch och prova på pass. Ifall någon är sugen kolla in poledance.se.

Och nästa vecka börjar en ny omgång av kurser, jag ska gå Nivå 3 på måndagar. Eftersom att det är minst 1 års förkunskaper till nivå 4 så kommer jag att hålla mig på nivå 3 i några månader till. Vi kommer att hoppa över stretch denna gången. Blir lite dyrt, så jag, Lotta och Sofia har bestämt att vi ska stretcha själva lääänge efter OP passet. Blir nog OP på tisdagar.

Så denna veckan är det allra sista gången stretch på torsdag och så ska vi gå på OP tisdag och torsdag.


♥Leslita dansar videos: Poledance butterfly, Poledance splitheel och handstående, Poledance scorpion och crusifix,
♥Relaterat med Stretch och OP: Stretch 4 och OP, Stretch 3 & OP, Spagat, Stretch 1, Open pole2, Bilder OP 4, leslita on the pole, ♥Relaterade inlägg Poledance:Ännu mer pole, Poledance 3:4, Poledance 3:3, 3 donts inom Poled, Nivå 3Spinny pole 2:8poledance 2:7, poledance 2:4, Marina Videoklipp, Illamående 2:3, Poledance 2:2, Upgrade level 2, poledance lektion 7, Poledande lektion4, Poledance lektion3, Poledance lektion2, Poledance lektion1, Poledance, Dance workshop,
♥Länk: Poledance.se,

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-04-11 20:17:44

Vad många inte vet är ju att split tar längre tid att uppnå än spagat. Varje gång man stretchar höftböjarna eller sina hamstrings är det förberedande för spagat, men fler muskler är inblandade i split, och en del av del stretchas aldrig mer än i just split.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-11 20:34:06

Workshopen som du undrade över är nu på lördag, så skynda dig att anmäla dig :) Info hittar du här:

http://www.facebook.com/event.php?eid=203556013005559



Ps. Snygg split!! =D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild