Kropp och själ

leslita.blogg.se

Poledance 3:3 Hero, Splitheel

Publicerad 2011-03-12 16:12:36 i Poledance,

Gårdagens träning var riktigt rolig! Vi gjorde bara nya trick, eller för mig var det det, de andra i gruppen hade testat vissa trick. Vi "lärde oss" hero, superman och Splitbox/Splitheel. Sen var det massa annat kul. Vi fick dansa fritt i uppvärmningen, man skulle göra ett frivilligt trick/snurr och byta stång så vi dansade runt hela salen, det var riktigt roligt att bara dansa loss :)


http://www.verticaldance.com/poledancingclasses.htm
Superman

http://www.flickr.com/photos/22623400@N07/
Split heel.

Jag har en liten sträckning i höger hamstring. Inte så farligt men jag försökte ta det lugnt plus att jag varit sjuk och missade förra veckan träning. Ändå är jag väldigt nöjd med min insatts. Jag lärde mig hero hyffsat bra och klarade split heel både på stången som på bilden och på stången fast stående med ena foten på golvet (lättare). Superman klarade jag däremot inte, jag tappa greppen varje gång man skulle vrida runt från Hero. Men ja det var ju första gången så kanske fixar jag den nästa gång. Ska iaf ta bildbevis på tisdag på OP och stretch. 

Åhh det har varit så roligt med poledancen senaste tiden, har så mycket nytt som jag vill bli bra på, känns som att tränaren matar oss med nya tricks men jag vill sätta dem snyggt också. Vill ta kort på crusifix, gemini, plankan och teddy (closed) och snurrande full invert. Woow kanske skulle filma lite? Men problemet är bara tt min kamera är fööör bra så HD kvalitet blir jättestora filer som inte bloggen tillåter.

Så roligt med pole! Ikväll ska jag på bio med min polekompis Lotta. Vill ni se bilder och videoklipp?



♥Relaterat med Stretch och OP: Stretch 3 & OP, Spagat, Stretch 1, Open pole2, Bilder OP 4, leslita on the pole,
♥Relaterade inlägg Poledance: 3 donts inom Poled, Nivå 3Spinny pole 2:8poledance 2:7, poledance 2:4, Marina Videoklipp, Illamående 2:3, Poledance 2:2, Upgrade level 2, poledance lektion 7, Poledande lektion4, Poledance lektion3, Poledance lektion2, Poledance lektion1, Poledance, Dance workshop,
Länk: Poledance.se,

Kommentarer

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-03-13 10:04:04

Bilder o filmer! Film är jättebra, man ser direkt vad man gör rätt och vad man gör fel. O så är det kul att se framstegen :)



Ta hand om hamstringen, jag vet hur jobbigt det är. Min har precis börjat läka så att jag kan stretcha den lite men det tog tid.

Postat av: Katariina

Publicerad 2011-03-13 10:54:31

Det där ser verkligen skitsvårt ut! Du måste ju vara vig som bara den?!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild