Kropp och själ

leslita.blogg.se

Poledance nivå 3

Publicerad 2011-02-18 19:45:38 i Poledance,

Njaa det gick precis som jag trodde att det skulle gå. Inte så jättebra men helt ok. I dag hade jag alltså mitt första poledancepass på nivå 3. Jag hatar alla statiska styrkeövningar i början av passet, tar nästan ut mig på bara uppvärmningen. Men sen gick i alla fall de flesta tricken bra och det är fortfarande lika roligt.

Känns bara som att alla andra var duktigare än mig. Någon kan ju ha gått nivå 3 innan. Verkade som det. Och jag kommer definitivt att gå nivå 3 ungefär tre gånger. Det är helt ok, allvarligt. Det har både jag och Lotta räknat med :) Men vi var ju bara sju stycken. Brukar vara dubbelt. Så det är ju positivt att jag är en av dem. hehe


Vi fick lära oss en variant på "plankan" som på bilden. Den gick bra :)

Jag kämpar vidare utan att jämför mig med andra, tränaren ger mig så mycket bra tips och stöd. Hon peppar mig till hundra, så tack Karolina!

Nej nu blir det mat och sen let´s dance. Ska ta det lugnt i kväll och vila ut inför kommande jobbhelg.


♥Relaterade inlägg: Stretch 1, Spinny pole 2:8, Bilder OP 4, poledance 2:7, poledance 2:4, Marina Videoklipp, Illamående 2:3, Poledance 2:2, Upgrade level 2, leslita on the pole, Open pole2, poledance lektion 7, Poledande lektion4, Poledance lektion3, Poledance lektion2, Poledance lektion1, Poledance, Dance workshop,
♥Länk: Poledance.se,

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-02-19 14:32:30

Hur många nivåer finns det? Jag såg i DN idag att A-Teens-Sara tränar poledance, fast Hanna Fahl kallade det "stipstångdans".

Postat av: zenia

Publicerad 2011-02-19 17:44:17

Vad skönt att du inte försöker jämföra dig med andra. Jag tycker att det är svårt ibland :/

Postat av: Chayenne även kallad Polemamma. En av Sveriges skönaste unga mamma bloggar!

Publicerad 2012-02-13 21:59:15

Gu vilken inspirerade blogg! Och vad duktig du är!

Jag själv har börjat med polefitness igen efter 3 år uppehåll! Är inte så duktig som du men jag vill gärna utveckla mig själv inom detta! Jättekul att hitta andra bloggar som handlar om polefitness alltså! :D Har lagt till dig på bloglovin!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild