Kropp och själ

leslita.blogg.se

Open pole Full invert

Publicerad 2010-11-16 21:33:14 i Poledance,

Nu har jag precis kommit hem och duchat efter träningen. Sitter i en mysig fibertygs morgonrock med en kopp te och kvällsmackor. I dag var jag på något som kallas open pole (OP), det är öppen sal utan tränare för de som vill träna extra på pole dance som jag går i. Det är andra gången jag går på OP.

Det gick riktigt bra, jäklar vad grym jag har blivit. Jag fick verkligen till det i dag. De små detaljerna som gör att man lyckas med ett "trick". Jag har hittat tekniken i klättrandet. Jag kan komma hela vägen upp till taket på stången nu. Great. Och jag kan sitta på stången utan att det gör så ont mellan benen :P haha det låter knas men jo man måste trycka ihop benen och ha stången emellan innelåren. Jag kom på att man ska luta sig bakåt mycket mera är vad jag trodde. Då sitter man kvar utan att glida eller fastna.

Poledance

Sedan klarade jag det tricket hon gör på bilden. Den sitter inte perfekt men jag lyckades! Man står på tå på golvet och lutar bak överkroppen vid sidan om stången. Och sedan är det svåra att därifrån men hjälp av arm, rygg och benmuskler dra benen upp och bak. Grymt krävande men jag gjorde det :) Det gick super bra i dag. Så nu är jag laddat inför torsdag då vi har den ordinarie träningen.

Cheklist

Brännmärken X, JA på innelåren och handleden
Blåmärke X JA på fötterna bl.a
Sträckning Nej
Sår Nej
Träningsvärk X känner lite i ryggen, får se imorgon

 

Det är så roligt med träningen, till nästa gång ska jag ta med mig kameran.

Vill ni ha video inlägg eller bilder?


♥Relaterade inlägg: Poledance lektion7, Poledande lektion4, Poledance lektion3, Poledance lektion2, Poledance lektion1, Poledance, Dance workshop,
♥Länk: Poledance.se,

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-11-25 23:47:44

Klart vi vill ha videoinlägg och bilder!!!!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild