Kropp och själ

leslita.blogg.se

Stretch kurs

Publicerad 2011-02-15 21:17:00 i Yoga och stretch,

I dag var jag på mitt första stretch pass på North pole studio (NPS). Det var jätte skönt. Ont, skönt och avslappnande och ren smärta. Bra kombination. Denna stretch kursen är till för att förbättra sina förutsättningar inför sina trick på stången. Alltså för poledancers. Vi övar smidighet på max och har en bra tränare som kan kroppens uppbyggnad så det var mycket individuellt anpassat. Vi var bara 6 personer i den klassen, sedan finns ett till tillfälle tidigare på tisdagar där det var fler anmällda, och så finns en nivå 2.

Jag var lite nervös inför denna kursen för jag ville inte att det skulle vara rena cirkusskolan och någon som skrek pressa, pressa mer! Som det tyvärr har varit enligt andra personer som gick strechkursen förra året.

"Jag som älskar yoga och strech ville inte börja associera det med obehaglig smärta"

Men nu har det ändrat uplägget och bytt lärare så det var jätte mjukt och skönt och bra! Jag kom nästan ner i spagat! Fattas bara 2 cm med höger ben fram.

Illustrerande bild för er som inte kommer ihåg hur spagat ser ut.
Kortet är taget i stretchrummet på NPS.
Spagat NPS

Grymt va? Är du vig?

♥Relaterade inlägg: Spinny pole 2:8, Bilder OP 4, poledance 2:7, poledance 2:4, Marina Videoklipp, Illamående 2:3, Poledance 2:2, Upgrade level 2, leslita on the pole, Open pole2,poledance lektion 7, Poledande lektion4, Poledance lektion3, Poledance lektion2, Poledance lektion1, Poledance, Dance workshop,
♥Länk: Poledance.se,

Om

Min profilbild