Kropp och själ

leslita.blogg.se

Ännu mer poledance

Publicerad 2011-03-25 20:55:43 i Poledance,

Ja i dag var det träning och det gick bra :) Jag satte massa nya trick.

Butterfly

Man gör scorpion och sedan vrider man på kroppen så att man kommer med ansiktet mot stången. Det är den vändningen som jag inte vågat göra innan, men i dag lyckades jag.

Sen gjorde vi Hero + tog tag i det böjda benets fot. Och så fick vi lära oss en ny klättring "side step climb". Hittade inga bra bilder tyvärr, men nu är det Let´s dance final. Jessica och Frank är i final. Och båda är från Trollhättan, lustigt va? Jag hejar på Jessica. Go go!

Kommentarer

Postat av: Clara

Publicerad 2011-03-25 21:23:04

Vi dansar på samma studio :) Det är jättekul att läsa om dina framsteg, jag har haft precis samma "resa".

Postat av: Clara

Publicerad 2011-03-25 21:52:40

Ja precis, älskar din blogg, läser allt du skrivit om no poo just nu! Jag har tänkt sluta med schampo i flera år men det har inte blivit av just för att det är en så jobbig omställning.. Men jag har bestämt mig för att sluta när jag har klippt av mitt långa hår!



Hoppas man ser dig på OP någon dag då! :)

Postat av: Clara

Publicerad 2011-03-25 22:01:15

om poledance i australien: JA, jättestor skillnad! större fokus på sexighet, mindre fokus på pole som konstform om du förstår vad jag menar. Har skrivit om det i forumet, du kanske är medlem där? http://poleforum.se/showthread.php?t=424



Just nu tar jag inga klasser utan tränar bara OP. Men börjar nivå 4 nästa termin.



Ja jag ska! Men jag använder schampo från rosenserien vilket ändå är godkänt :P Jag ska inte klippa av ALLT hår men jag har alltid tyckt att jag är finast i lite kortare, det har bara blivit så att jag sparat ut det det senaste året!



Ja det gör vi nog :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild