Kropp och själ

leslita.blogg.se

Upgrade Poledance Level 2.

Publicerad 2010-12-05 15:30:49 i Poledance,

Yes! Jag har upgraderat poledance träningen till nivå 2! Great :) Fick ett mejl här om dagen att jag gått vidare till nivå två som innebär det här:

Nivå 2 - Fortsättare. Kräver några månaders förkunskaper. Vi lär oss bland annat att vända oss upp och ner, göra mer krävande snurrar i exempelvis bara en arm samt utför längre klättringssekvenser innan vi kommer ner på golvet. Greppkontroll och grundläggande bålstyrka är en viktig förkunskap.

Från att tidigare ha gått
Nivå 1 - Nybörjare. Inga förkuskaper. Vi börjar passet med en ordentlig uppvärming som även innehåller övningar som gynnar styrka och smidighet på stången. Sedan lär vi oss fundementala trick och snurrar, med fokus på ergonomisk teknik och gott utförande. Det är inte lätt även om det ser lätt ut! Var beredd på att svettas och ta i.
Poledance.se

Carousel Spin
Den här kan jag, den kallas Carousel Spin för att man snurrar runt i den ställningen.


Nu är jag tillbaka i Stockholm och i dag har jag första lektionen på level två. Hoppar in där eftersom att jag missade lektionen i veckan. Men det har gått jätte bra på praktiken. Och jag har hunnit träffat flera kompisar :) Riktigt trevligt. Men har saknat danslektionerna haha. Känns skönt att vara hemma! Trevlig andra advent på er!


♥Relaterade inlägg: leslita on the pole, Open pole2, Poledance lektion7, Poledande lektion4, Poledance lektion3, Poledance lektion2, Poledance lektion1, Poledance, Dance workshop,
♥Länk: Poledance.se,

Kommentarer

Postat av: Tiia

Publicerad 2010-12-05 17:11:58

Så himla kul , verkar jätte spännande ju !

Hoppas din resa hem gick bra ;)



(psst - om du kan får du gärna skicka bilderna till min mail [email protected])



PusshPussh

Postat av: Maria

Publicerad 2010-12-05 18:03:37

Kul att ha dig tillbaka ;)

Nästa vecka borde jag få veta om jag kommit in, så håll tummarna!! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild