Kropp och själ

leslita.blogg.se

Jobba med sig själv

Publicerad 2011-09-30 13:50:07 i Psykologi,

Sjukskriven, känns tråkigt men det ger mig en chans att jobba mer med mig själv. Det är ett bra tillfälle men jag vet inte riktigt hur. Har fått mycket studier gjort och vilat ut ordentligt. Men jag känner mig ofta väldigt rastlös. Är så van med ett helt annat tempo, jobba, plugga, träna, jobba, plugga, träna. Nu har jag helt plötsligt så mycket fritid som jag borde ta vara på. Eller hur?

Meditation

Så kom gärna med tips på vad?

The last one

Publicerad 2011-09-29 12:00:00 i Hälsonytt,I dag tar jag min sista spruta. Ni vet den som jag tar varje dag i magen som ska förhindra att jag får blodprpp eftersom att läkarna gjorde fel. Ja den svider, men nu tar jag sista. Wihoo!

Örter som läker

Publicerad 2011-09-27 20:45:04 i Örtapoteket,

Örter som läker

Min nya bok, den heter örter som läker. Jag har haft ont i huvudet i flera dagar och vägrat använda alvedon/smärtstillande tabletter. Och då slog det mig plötsligt att jag verkligen inte visste vad på naturlig väg som hjälper emot just huvudvärk. Jag har lite koll på magproblem och förkylningskurer men vill lära mig mer. Och i dag gick jag in på Åhlén och hittade denna boken av ren tillfällighet för 59kr.

Det står massa intressant. Till exempel hjälper, kamomill,  persilja och citronmeliss emot huvudvärk. Basilika är bra för magbesvär och vanlig maskros kan hjälpa emot PMS, eksem och hudproblem och urinvägsinfektion. Det mesta används lokalt på området eller dricks som tinikur (te).

Förresten vara jag på hälsokost life och tänkte köpa Ricinolja men det var slut.


Vad har ni för huskurer emot exempelvis huvudvärk?♥Läs mer om Huskurer och örter *HÄR*

Operation 2

Publicerad 2011-09-22 11:30:29 i Hälsonytt,

Hej kära läsare, nu ska jag berätta allt om operationen i tisdags. De fixade senan till slut men det blev lite komplikationer så jag fick stanna över natten till onsdag för observation.

Jag kom till sjukhuset halv sex på morgonen och fick komma in till operationsavdelningen strax efter sju. Där fick jag dropp i armen och lite förberedande mediciner.

När jag låg på operationsbordet så fick jag en gasmask och så började det spruta in narkos och liknande i armen så att jag skulle somna. Men det fungerade inte, jag kände mig inte trött eller yr så de sprutade in en till dos. Fungerade fortfarande inte så jag sa det till dem att något är fel och att det svider väldigt mycket i armen. Det var tydligen normal men jag hade skit ont i hela armen, det kändes fel. DÅ märkte de att nålen satt fel och att all medicin hade fastnat i armen! De fick avbryta allt och börja om. Satte nål i andra armen, ovansidan av handleden. Och då kom läkarna in. Två stycken, samma man som förra gången och en annan som skulle hjälpa till. De undersökte foten och konstaterade att senan inte alls var av!


Antibiotika, dropp och nål i armen.

Nähä men det var ändå något som inte stämde i foten eftersom att min tå inte har normal rörlighet. De sövde ner mig och opererade. När jag vaknade förklarade de att jag fått för mycket doser narkos som inte gått ut i kroppen som det ska och att jag måste ligga kvar över natten för att jag har en risk att få blodpropp.

Senan hade töjts isär, den var inte helt av, men de hade sytt för glest första gången så de höll inte upp tån ordentligt. Jag blev gipsad ända upp till knät för att försäkta till 100% att det läker ordentligt och håller sig på plats den här gången. Ska ha det i 4-5 veckor.En jobbig natt sovandes på sjukhus med tre äldre tanter. En som låg och grät hela tiden, den andra som vrålade AJ,aj, aj ,aj non stop, och alla tre snarkade högt. Så jag fick en insomningstablett till slut. När jag vaknade hade jag riktigt ont överallt och var illamående efter all narkos som sakta börjat sprida sig runt i kroppen. Jag hade bara druckigt/ätit flytande och fick riktig frukost för första gången.

Fick ordinerat sprutor som jag ska ta varje dag i 10 dagar för att undvika blodpropp som sagt. Jag är undersköterska så jag får ta spruta på mig själv. Enkelt stick i magen. Så svider det en stund och sen är det klart.

Nu är jag i Trollhättan, åkte hit i går kväll. Vet inte hur jag lyckades med all smärta men det var väl tack vare medicinerna. Tror fortfarande att jag var drogad på tågresan, haha sov mest. Ska stanna här i minst en vecka. Men nu mår jag bra. Armen och foten mår bättre och jag har fått med mig lite smärtstillande. Och har sovit skönt i ett nyrenoverat gästrum. Ska lägga ut lite fina bilder och trevliga inlägg. 


Kram på er, tack för att ni finns. Jag mår så mycket bättre av bloggen. ♥

Håroljor och huskurer

Publicerad 2011-09-19 14:20:00 i Hårvård,

håroljor, aloevera

Här om dagen gjorde jag en leave in blandning till håret som jag lade i en liten sprayflaska (den blåa till vänster)

Detta hade jag i
Aloe vera gel från
Lavendel eteriskdoft droppar från
Jojoba olja
Aprikoskärn olja
Sheasmör
Hounung
Vatten

De två första ingredienserna är från Dermanord och resterande från crearome. Alla produkter finns att beställa på nätet och mycket oljor finns även på hälsokost butiker. Jag har inga mått men ta inte för mycket hounung bara och om konsistenser blir fel så är det bara att blanda i mer vatten eller olja. Blanda allt i en burk och spreja rikligt i håret vått eller tort. Krama upp lockarna och låt självtorka. Jag tog lite extra shea i topparna.


Jag har inte testat dessa nedanstående men hade tänkt testa den första snart :) Man ska blanda ingredienserna och ha i håret så länge som möjligt innan man sköljer ur det.

Hårolja vid mjäll (stimulerar även hårväxten)
50ml olivolja
30ml ricinolja
20ml neemolja
20 dr eterisk olja av rosmarin

Hårolja för slitet och hårt behandlat hår
35ml jojobaolja
50ml hampfröolja
0,2g antioxidant rosmarin (för hållbarheten)
15g kokosfett

Hårolja vid skadat hår/hårbotten och vid mjäll
40ml jojobaolja
30ml solrosolja
25ml sesamolja
5g kokosfett

Har ni testat att ha oljor i håret? Vilken/vilka använder du?

♥ Recepten är från boken "Guldet från växterna" av Finn Andersen.


P.S Jag har fått operationstid i morgon bitti. Äntligen!

Make me beautiful

Publicerad 2011-09-18 19:01:44 i smink och hudvård,

Har inget speciellt att blogga om. De ringde från sjukhuset i går och sa att det kanske blir operation på måndag. Så jag bara väntar och har en skön söndag för mig själv.

Sitter här med ansiktsmask. Grön lera från Dermanord som man blandar ihop själv. Jättebra, huden blir mjuk och len och leran är läkande också ifall man har exem eller har pillat för mycket och fått sår tillexempel.

Och så dricker jag te och äter inlagna aprikoser i fint porslin. Och har nya rökelser tända.
Vad har ni för er denna söndagen?

TaNkEn hAr faStnaT

Publicerad 2011-09-17 18:54:43 i Andlighet,

När tanken har fastnat vid någon som inte finns här, ibland känns det mysigt ibland undrar jag vad jag håller på med.

Encina
Jo jag väntar...

Jag drömde i natt att jag var i ett jättefint förhållande och sen gjorde plötsligt denna personen slut med mig. Jag sa till min älskade. "Jag vill inte tjata eller be om en ny chans men är du verkligen helt säker? Om du är det så förstår jag och accepterar det" Sen gick han bara iväg och jag blev såklart ledsen.

Tolkningen
När jag vaknade så låg jag kvar i sängen och funderade och plötsligt kändes det helt tvärtom. Det kändes som att jag fått en ny chans till allt, till livet, till att åstadkomma något. Det kändes precis som att jag gav upp FÖR lätt i drömmen och acceopterade det FÖR fort. Det är som att jag insett att jag måste göra allt tvärtom, min inställning ska vändas upp och ner och då kommer allt bli som det är menat.

Ja vet inte om ni förstår men ibland när ens tillvaro skakas om så behöver man inte alltid försöka hålla sig kvar utan istället bara följa med. Inte stäva emot som jag har gjort. Och budskap kan tolkas omvänt. Som när man drar ett tarotkort så bara vet man om det ska tolkas "felvänd" eller "rättvänd". Och den här drömmen var inte fel bara felvänd.

Förstår ni vad jag menar? Har ni kännt så någon gång?

Frenemy

Publicerad 2011-09-17 12:06:50 i Mina tankar,

I någon avlägsen porrbutik någonstans blir någon mördad av en rånare... Disskusionen emellan två personer som upplevde detta fortsätter så här...

-Varför hände det som hände?
Ondska föder ondska, det betyder att det finns en naturlig och logisk kraft i världen som bevarar saker på ett andligt plan. Som man bäddar får man ligga. Gör man någonting gott så händer det något gott.

-Så någon blotta existens kan ses som ond?
Nej men ondskefull, det är skillnad på att vara ond och på att göra något ondskefullt.
Naturlagarna tillåter små grader av ondska men finns det för mycket så blir det obalans och den onda personen staffas.
-Jag förstår, att bete sig ondskefullt är ett ögonblick och att vara ond är ett beroende.

Frenemy

Samtidigt kan inte en person bestäma sitt öde antingen ligger det i hans natur att mörda eller inte.
- Folk tror på ödet som ett sista alternativ.
Nej! jag tror att ödet var avgörande. Det var ödet att vi var i butiken, det var ödet att butiksbiträdet skulle dö i dag och det var ödet att polisen skulle komma och skjuta rånaren. (Porr är ondskefullt och dem två personerna skapade obalans). 

Jag går på två saker: Intuition och antagande
  1. Intutionen säger hur ja ska tänka och reagera.
  2. Antagandet utesluter allt annat.
-Och dessa punkter riskerar du ditt liv för?
JA om vi slutar anta så förlorar vi något viktigt. Ett antagande är en chansning att något vi vill tro på faktiskt är sant. Om vi slutar göra antagande så kanske vi förlorar våran tro.


Jag tyckte det var en hel störd film men visa delar var tänkvärda, som tex detta ovanstående. What goes around comes around, det man skickar ut till universum får man tillbaka, the law of attraction. Allt är speglat. Allt är sant. Det är iaf vad jag tror, min sanning. Vad tror du på?

♥Källa: Filmen Frenemy (2011)

Ricinolja!!

Publicerad 2011-09-16 13:00:00 i Örtapoteket,

Hej jag läste Carolina Gynnings blogg som hade lagt ut ett tips på att smörja håret med Ricinolja . Det gör tydligen så att håret växer snabbare och blir tjockare. Jag var tvungen att googla och hittade flera före-efter bilder och personer som sagt att det hjälpt. Så jag tog fram min bok "Guldet från växterna" som tar upp ALLA vegetabiliska oljor som existerar i princip. Och där stod det fler saker som oljan kan vara bra till.

  1. Ricinolja används mycket inom Ayurvedisk medicin vid ryggskott, ischias och reumatism. Man värmer upp den och smörjer/ masserar helt enkelt.
  2. Laxeringsmedel.
  3. Ricinolja kan även användas till t.ex. svårläkta sår, bölder, hemorrojder, åderbrock och revorm.
  4. Den är också bra vid olika ålders och pigmentfläckar men ska vara tidskrävande. Smörj  två gånger per dag i flera månader.
  5. Och slutligen går oljan ha i hemgjorda skönhetsprodukter, lotion, läppbalsam m.m gäller de flesta vegetabiliska oljorna.

Ricinus communis

Så här ser frukten ut som växer på den 3 meter höga Riccinus communis busken i Indien, Brasilien och Kina.


Men jag vill testa att ha ricinolja i håret. Tycker att mitt hår har stannat i växten. Någon som har testat?

♥Källa: Boken "Guldet från växterna" av Finn Andersen.

p.s Blir ingen operation i dag heller, de ringde precis.

Mod och kraft

Publicerad 2011-09-15 15:35:00 i Mina tankar,Klockan är halv fyra på eftermiddagen och de har inte ringt från sjukhuset. Betyder det att det inte blir någon operation i dag? De sa i dag eller i morgon. Hoppas verkligen det, jag kan inte gå så här hela helgen. De har ju tagit bort gipset så min stortå har inget stöd. Förresten så fastar jag också, har inte ätit sen igår kväll. Men jag har ändå ingen aptit..

Usla läkare...

Publicerad 2011-09-14 16:28:48 i Hälsonytt,

Var på återbesök i dag på ortopedmottagningen. De skulle ta bort stygnen och avgöra hur länge till jag behöver ha gipset. Men när de hade tagit bort gipset så ber de mig att lyfta på stortån och ingenting händer, precis som i videon *HÄR* innan operationen. Jag fick ta av mig andra skon och strumpan och göra samma sak där så att de kunde se skillnaden förmodar jag. Ja bla bla blaa...orkar inte ens förklara.

De har i alla fall gjort fel! Så jag ska opereras igen. Ska fasta från midnatt och så kanske jag får komma i morgon eller i övermorgon. Det är en akuttid som förra gången men jag hoppas att det går fortare den här gången. Ja och efter operationen så är tiden nollställd så från och med då är det 6 veckor med gips. Detta kommer att ta evigheter.

Förut var jag ledsen för att jag vill ju kunna dansa. Men nu är jag mest arg på att det kan finnas så usla läkare. Hur kan man misslyckas med att sy ihop en sena? Det är ju typ jättenenkelt.


Influensavaccin utan tillsatser

Publicerad 2011-09-13 15:00:00 i Hälsonytt,

Skojar ni med mig?! Som om det skulle vara så mycket bättre? Och vad är tillsatser enligt vem?

Jo den 8 september till Sverigekom det här nya vaccinet utan tillsatser som äggprotein, antibiotika, aluminiumsalter, adjuvans (immunförstärkare) och konserveringsmedel. Vaccinet heter PREFLUCEL och ska alltså hjälpa emot säsongsinfluensa. Influensavaccin har tidigare framställts av virus som odlats i hönsägg som inte är så trevligt. Detta vaccinet är framställt med verocellteknik, alltså cellodling.

Vaccinet visade 78,5 procent skyddseffekt mot de virusstammarna som valts ut av WHO. I en studie med 7 200 personer som tidsskriften The lance publicerade 15 februari i år.

Vaccin PREFLUCEL

Ja kanske är det bättre än den äldre varianten. I morgon ska jag på återbesök, de ska ta bort stygnen och så får jag veta om gipset behöver sitta kvar och hur länge i såfall :) Hoppas de säger att det har läkt jättefint och att jag inte behöver ha gips så länge till, hoppas...

Vad har ni hört om PREFLUCEL? Vad tror ni?


♥Källor: influensavaccin.nu, Newsdesk,

Inspiration

Publicerad 2011-09-12 17:39:07 i Poledance,

Nu när jag inte kan dansa poledance så spenderar jag den tiden till att kolla på youtube klipp och skriva upp allt jag vill testa sen när jag kan. Bara inspireras och längta. Det här är Oona Kivelä som jag ska på workshop med. Och jag har bestämt mig för att jag SKA vara frisk då.Åhh vilka linjer och vilken styrka och vighet, hon har allt...Och låten är så fin. Jag blev också tårögd i slutet när hon grät :) Visst är det vackert?

Om rökelser

Publicerad 2011-09-12 02:44:32 i Örtapoteket,

Rökelser har en intressant historia. Det är svårt att veta hur långt tid tillbaka det handlar om och var det riktiga ursprunget är. Men man vet att det har används i öst i tusentals år.

Användning i olika kulturer
Det mest kända är bibelberättelsen om de tre vise männen som kom med gåvor till jesusbarnet. På den tiden var rökelser mer värt än guld. Inom katolska och kristna kyrkan använde präster rökelsekar i kyrkan för att rena rummet så att det skulle dofta gott (människor tvättade inte sig så ofta heller). Sedan trodde man att doften skulle skrämma bort häxor och onda andar. Och även att det skulle ta bort smittor och kryp. I Babylonen använde de rökelser för att ta bort stanken av människooffer. Sedan trodde de att gud kom dit rökelser fanns.

Medicinsk användning

Något annat intressant är att man (400-talet f. Kr.) använde rökelse, glödande kol och aska mot underlivsproblem och då främst kvinnor. Man lade detta i en gropp och hukade sig över. Andra åkommor rökelser hjälpte emot är astma, hosta och sömn.


Rökelser

Så vad är rökelser gjorda av?
Jo det finns varianter såklart men de flesta är gjorda av bambupinnar som man har smörjt in med olja och ingredienser från växter och ibland även animaliska ingredienser. Exempel kan vara olibanum/ harts, myrra, jasmin, ceder, sandelträ och ambra. I dag är det tyvärr mycket tillsattser och syntetiska ämnen i många rökelser.  Men det doftar ju ändå gott ;) I vissa kulturer (t.ex. indianer, azteker) inandas man rökelserna och då tillsätter man halucigena växtdelar, örter och ibland tobak.

Vad tycker ni om rökelser? Brukar ni använda det? Vilken sort gillar du i så fall?

♥Källor: Shenet, Wiki, Newsdesk,
♥Liknande inlägg: Aromaoljor, Ginsengrot, Gurkmeja, och kategorin Huskurer och örter,

Aleph

Publicerad 2011-09-10 13:52:53 i Sett,läst,hört,

"One of the world's most beloved authors embarks on a remarkable and transformative journey of self- discovery. Facing a grave crisis of faith, and seeking a path of spiritual renewal and growth. Aleph is an encounter with our fears and our sins; a search for love and forgiveness, and the courage to confront the inevitable challenges of life."

Aleph

 

Paulo Coelho släppte ut sin nya bok den 1 september.
Jag behöver en ny dos av denna fantastiska människa.
Någon mer som vill ha den eller som redan börjat läsa den?

INKA utställning

Publicerad 2011-09-09 17:10:46 i Indiankulturer,

Världsunika guldskatter har lånats in från Peru till en ny utställning på världskulturmuseerna. Det är i Bergrummet på Skeppsholmen i Stockholm och jag vill verkligen gå och se den. Där kan man se spännande arkeologiska guld- och silverfynd, textilier, keramik och mumier från inkariket och dess föregångare.

http://www.worldculture.se/inca/
Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Det är så lustigt för igår satt jag och chattade jättelänge med en kille som är väldigt intresserad av Maya och indiankulturen och han berättade massor så jag blev så sugen att lära mig mer. Sen av en annan tillfällighet blev jag väntandes ganska länge på en kompis och då gick jag till biblioteket och satt och läste lite om det här. Sen ser jag denna annonsen i Metro. Spännande. Jag ska definitivt gå på utställningen. Jag tror att jag har skrivit en uppsatts om Inka nu när jag tänker på det. Undra var den har tagit vägen.?


Utställningen har premiär i helgen och är uppe ända till februari 2012. Någon mer som vill gå? Isåfall skulle vi ju kunna gå tillsammans ett gäng när jag kan gå ordentligt vill säga :P 


♥Läs mer om indianer, shamanism och liknande ämnen under kategorin Kulturella traditioner.

Hälsa och skönhet Solna

Publicerad 2011-09-08 14:40:32 i Spa & Massage,

Hej på er! Jag har inte berättat så mycket om mitt nya jobb. (som jag kommer börja jobba på när jag tillfrisknat). Det är som massör på Hälsa och skönhet i Solna. Det är en nyöppnad salong. Johan Olsson är ägaren och han ger klassisk massage och jag kommer att ge: Klassisk massage, Kinesisk Akupressur, Aroma massage och Hotstone massage.

Här är våran massagebänk och till höger är väntrummet/ingången.
Hälsa och skönhet Solna

Och Fariba är våran hudterapeut som kommer att hålla till här:

Hälsa och skönhet Solna

Sen har vi Carita som säljer Forever living prdukter och håller i visningar os.v. Huvudprodukterna i salongen är från Forever living och sen gör vi våra egna oljor. Jag använder ju bara olja under mina behandlingar. 


För mer info klicka på SPA-fliken på headern.

Gipsfri innan poledance workshop?

Publicerad 2011-09-07 11:00:00 i Poledance,

Jag är anmäld till en poledance work-shop i samband med Poleart. Det är den 23oktober alltså om 6 veckor. Tror ni att jag är frisk och kan dansa normalt då eller behöver jag avboka den? Vill ju gärna få ut så mycket som möjligt av den utan att förlora pengar. Men om jag inte ens kommit igång med träningen igen vid det tillfället så kommer stången känas som att ta på en främling. hehe

poledance gemini

Eller ska jag bara affirmera att jag kommer att vara strålande frisk. Det är ju evigheter kvar. Eller hur? Det borde gå bra. Jag ska på återbesök om 2 veckor. Då skulle läkaren ta bort stygnen och se hur långt tid jag behöver ha kvar gipset eller om jag redan då kan bli av med det. Är det dumt önsketänkande?


Åhh sakna sakna saknar!

Handikappad men modell ändå

Publicerad 2011-09-06 20:34:55 i Hälsonytt,


http://malinsbusiness.blogg.se/images/2010/kryckor_72410602.jpgJa nu har jag fått uppleva under en veckas tid hur det är att vara handikappad. Eller finare sagt ha en funktionsnedsättning. Det är riktigt jobbigt och nedväderande. Till en början trodde jag att alla skulle vara så vänliga och hålla upp dörren åt mig och erbjuda hjälp att bära mina kassor. Men icke! Här får man tigga efter hjälp, folk är lika stressade och självupptagna som vanligt i Stockholm. Folk har tillockmed trampat på min fot och sparkat på kryckorna. Ja inte med avsikt (hoppas jag). Men hallå se dig för liiite kanske?


Så jag är rätt trött på att vara sån här och jag stannar nog hemma i några veckor framöver. For real. Ganska skönt är det ändå och inte behöva gå på lektioner, jobbet, träning eller annat. På så sätt kan jag helt fokusera på studierna. Vilket känns ganska bra. Jag har fått mycket gjort och är peppad att läsa och skriva.


Men en rolig sak ska jag iväg på imorgon. Jag ska modella på Modelhouse här i Sthlm. Fick ett sånt "Modell för en dag" av en kompis så jag ska bli sminkad och fotograferad imorgon. Och sen ska jag träffa en kompis på torsdag. Men efter det minsan ska jag inte gå utanför dörren. Kanske det läker snabbare också.


Jag har en liten liten fråga, Jag har ju en skena som jag har förstått så ska såna kunna ta av ganska enkelt om man lindar av bandaget. Vågar man göra det under fotograferingen i morgon om man är jätteförsiktig och bara sitter ner?


Födelsedag

Publicerad 2011-09-05 19:30:31 i Modell & Statistjobb,

För i dag är det min födelsedag. Grattis :D Ska träffa lite grannar nu och äta glasstårta. Tack alla ni söta som har grattat mig i dag via sms och FB. Kärlek <3
23 år. Oj vad tiden går fort, men jag har ändå tagit vara på varenda minut. Så det känns bra :)

Allt går fint...

Publicerad 2011-09-04 14:44:54 i Psykologi,

Tack alla mina underbara vänner för en trevlig kväll i går. Det var mumsig mat på Shanti, lite väl starkt hehe. Men gud vad jobbigt det är att gå med kryckor, det är som ett träningspass. I dag vaknade jag med lite mer smärta än vanligt i foten, tror att den blev lite överansträngd när jag gick på den emellanåt, vilket jag inte får. hehe
Men nej "Allt är som det ska vara" är senaste affirmationen och även "Jag klarar allt jag föreställer mig".

I morgon är det öppningspremiär för Hälsa och skönhet salongen i Solna och de vill ju såklart att jag ska vara där när jag mest känner för att inte gå utanför dörren. Men jag kommer att klara det. En stund i alla fall.

Jag har lämnat in alla mina restuppgifter till skolan. Så snart allt blivit godkänt så får jag csn. Allt är som det ska vara...

Gynning i Trollywood

Publicerad 2011-09-02 14:12:00 i Sett,läst,hört,

Carolina Gynning är en fantastisk människa. Jag har läst båda hennes böcker och de har fått mig att lära känna henne på ett annat sätt. Just nu håller hon på sin filmdebut som spelas in i min hemort Trollhättan aka Trollywood och det ska bli så spännande att se den filmen. Sen har hon en ny parfym på gång och en jätte fin glassamling med sin konst tryckt på. Otroligt fint! Ska köpa lite när jag har råd. Finns på Cervera.Och så slutar jag detta inlägget med hennes ord från hennes blogg Gynning.se.

"Jag är en person som gillar förändring, jag blir uttråkad av att alltid se likadan ut, jag ser mitt utseende om en färgpalett där jag kan leka hur jag vill. För det är ju faktiskt så att det tillhör MIG, ingen annan.


Jag älskar att jag låter mig själv vara fri i tanken, ibland kan jag hata något som jag efter ett tag börjar älska. Och det är ok. Det finns inte EN sida av saker och ting. Det finns en miljon olika sidor. Lek med den tanken på livet istället för att vara så trångsynta. Ingen kan bestämma över dina och våra tankar, vi får ändra oss. Livet är inte hugget i sten. Tänk vad ruttet om alla skulle betee sig exakt som det förväntades, det ÄR att inte vara sig själv. Att bli den man tror att man är, där har ni  som ser hårfärgningar som en indirekt brist på att ha kontakt med sitt inre fel. Var den du är så är jag den jag är."Glitter och mönster

Publicerad 2011-09-01 12:21:49 i Nail Art Design,


Jag har blivit så sugen på att köpa ett helt sett med nagelgrejer. Nagelack, glitterpulver, smala penslar och pennor i svart, silver och guldigt. Klistermärken och mönstermallar. Allt. Sen ska jag vara lika kreativ som Jenny Hsu är och måla snygga naglar. Kolla in hennes blogg. Eftersom att jag inte kan jobba nu så får jag ha långa naglar. Jippi!

O.P.I. Sägs ha naturliga ingredienser och vara det miljövänligaste märket. Kanske ska testa, men det är väldigt dyrt. Jag använder mest Depent. Funkar lika bra.

Vad har du för nagelgrejer?

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela