Kropp och själ

leslita.blogg.se

Gynning i Trollywood

Publicerad 2011-09-02 14:12:00 i Sett,läst,hört,

Carolina Gynning är en fantastisk människa. Jag har läst båda hennes böcker och de har fått mig att lära känna henne på ett annat sätt. Just nu håller hon på sin filmdebut som spelas in i min hemort Trollhättan aka Trollywood och det ska bli så spännande att se den filmen. Sen har hon en ny parfym på gång och en jätte fin glassamling med sin konst tryckt på. Otroligt fint! Ska köpa lite när jag har råd. Finns på Cervera.



Och så slutar jag detta inlägget med hennes ord från hennes blogg Gynning.se.

"Jag är en person som gillar förändring, jag blir uttråkad av att alltid se likadan ut, jag ser mitt utseende om en färgpalett där jag kan leka hur jag vill. För det är ju faktiskt så att det tillhör MIG, ingen annan.


Jag älskar att jag låter mig själv vara fri i tanken, ibland kan jag hata något som jag efter ett tag börjar älska. Och det är ok. Det finns inte EN sida av saker och ting. Det finns en miljon olika sidor. Lek med den tanken på livet istället för att vara så trångsynta. Ingen kan bestämma över dina och våra tankar, vi får ändra oss. Livet är inte hugget i sten. Tänk vad ruttet om alla skulle betee sig exakt som det förväntades, det ÄR att inte vara sig själv. Att bli den man tror att man är, där har ni  som ser hårfärgningar som en indirekt brist på att ha kontakt med sitt inre fel. Var den du är så är jag den jag är."



Kommentarer

Postat av: Clara

Publicerad 2011-09-02 22:46:29

hihi varsågod, har du provat muslin? usch stackare, när kommer du kunna träna igen? Det är bara fint med mig! ser fram emot morgonkvällen! kram :)

Postat av: Sara

Publicerad 2011-09-03 11:20:51

Hej! jag har precis börjat spa2 på Örebro universitet.Det är en bok i österländska spatraditioner som är slut överallt och jag tänkte om du fortfarande har din kvar och vill sälja? Handbook of chinese massage av Maria Mercati, om ni hade den också?

MVH

Sara

Postat av: Stina

Publicerad 2011-09-04 14:53:04

Åh, Älskar Carolina. En inspirerande själ ^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild