Kropp och själ

leslita.blogg.se

Det här upprör mig, dag 22

Publicerad 2011-01-20 20:00:00 i Mina tankar,

Att rasism/nasism har blivit en politisk tillhörighet! Nu är det plötsligt ok att vara rasist öppet eftersom att det bara är en politisk åsikt.

Man kan inte kränka någon för att den är moderat eller socialdemokrat så varför skulle det vara rätt att kränka den som är "Sverige demokrat" (alltså rasist)? Det är deras försvar.

Jag läste om en elev som hade skrivit en uppsats om vad han tyckte om människor som bär slöja och burka. Han redovisade muntligt helt öppet och sa att det inte var ok. Man borde inte få bära burka. Deras kulturella tradition är fel och vi borde inte acceptera det i Sverige. På ett ungefär hade har förespråkat muslimer på detta sätt.

Läraren gav killen underkänt, killen anmälde henne för kränkning och fick rätt eftersom att det var ett svenska arbete och inte religion. Och på grunderna att det var hans politiska tillhörighet och han har rätt att tycka som han vill och utöva politiska debatter på skoltid. Ungefär så. Läraren fick nog betala skadestånd om jag inte minns fel eller så lades fallet bara ner.

Sverige Demokraterna

Sverige Demokraterna är det som upprör mig och ännu mer de som röstar på dem. Varför gör man det? Helt idiotisk... enligt mig. Ja SD kanske har annat bra att komma med som att vi vill att de som är här ska ha det bra och Sverige kan inte ta emot fler. Säg nej till fler. hmm visst poäng finns det kanske. De invandrare som är här lever på försörjningsstöd (sos) och vill inte lära sig språket.

Det är sån mjuksmörja som SD säger för att få folket att tro att de bryr sig inners inne. Men det ville bara komma in i riksdagen och ta makt för att sedan vinkla lite smått på sin politik och vända allt till sin fördel och emot invandrarna.


Yes det var min åsikt, ni får tycka vad ni vill. Men jag är "svartskalle" och vet vad jag pratar om.
Någon som vill dela med sig av sina åsikter?

♥Relaterade inlägg: 30 dagars utmanningen, Dag 1- Presentation, Dag 2 -Första kärleken, Dag 3 - Mina föräldrar, Dag 4 - Dagens måltid, Dag 5 - Kärlek, Dag 7 - Vänskap, Dag 8 - Ett ögonblick, Dag 9 - Min tro, Dag 11 - Mina syskon, Dag 15 - Mina drömmar, Dag 16 - Min favo födelsedag & Dag 17 - Detta ångrar jag,

Om

Min profilbild