Kropp och själ

leslita.blogg.se

Ett ögonblick, dag 8

Publicerad 2010-12-17 15:47:22 i Vardag och nöje,

Jag hade svårt att välja ett ögonblick. Jag har en tendens att göra alla små ögonblick stora. Men om jag skulle välja något sådant skulle det tappa sin magi. Man måste uppleva för att förstå. Jag valde i alla fall det ögonblicket då jag vann Miss Latina skönhetstävlingen :)


Miss latina 2009 Miss latina 2009 Miss latina 2009
Taget med en mobilkamera, därav kvaliteten på noll.

De hade ropat ut alla finalisterna på scenen, alla stod där spända och nervösa. Sedan ropade de ut tredje plats och andra plats. Jag trodde att jag skulle komma tvåa för alla kvinnorna var ju så vackra. Men när det sedan bara var tre stycken kvar på scenen och en av de skulle komma etta och vinna så blev ja riktigt nervös.

Jag kommer ihåg att jag tänkte på mitt namn. Lesly Valencia, snälla ropa Lesly Valencia tänkte jag. De andra två kandidaterna viskade till mig att de inte har någon chans, det är bara att gå fram sa min kompis till mig och puttade mig lite lätt på ryggen. hehe nej det vet vi ju inte än svarar jag. Det kändes som en evighet och hela publiken ropade Chile! Chile! och plötsligt hör jag mitt namn. Jag vann! Det var hur coolt som helst. Jag blev så glad och försökte få fram ett tack. Någon kastade upp en stor chile flagga och så fick jag banderollen, kronan, blommor, ett pressentkort på en resurang, lite hudprodukter och en resa till Mallorca. Men mest av allt var det äran, lilla jag blev utvald av kandidater från hela Sverige som representerade nästan hela Latinarmerika. Miss Latina 2009.

Miss latina 2009

Mitt ögonblick som jag kommer att minnas länge :)


♥Länk: Miss latina fotografering, Vinnare av miss latina beauty contest,
♥Relaterade inlägg: 30 dagars utmanningen, Dag 1- Presentation, Dag 2 -Första kärleken, Dag 3 - Mina föräldrar, Dag 4 - Dagens måltid, Dag 5 - Kärlek, Dag 7 - Vänskap,

Kommentarer

Postat av: K

Publicerad 2011-04-11 21:59:04

Hej! Jag vill anmäla en vännina till Miss Latina tävlingen, vet du vad sidan heter eller hur man kommer i kontakt med tävlingen?



Mvh K

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-04-11 22:15:24

SVAR till K. Hej! Dessvärre verkar det som att de har uppehåll nu för Miss Latina tävlingen. Och jag kom i kontakt med dem genom en kompis som länkade till event på FB. Men det var Världskulturmuseumet i Göteborg som höll i det. Kanske återupptas det så småningom. Håll utkik där.



Lycka till! Tack för att du läser min blogg

Postat av: Linda

Publicerad 2012-03-07 14:49:00

Hej jag undra vart man kan anmäla sig nånstans till 2012, vetu det? :O

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2012-03-08 20:22:39

SVAR TILL LINDA:



Hej det var uppehåll året efter att jag vann sen pratade de om att lägga ner tävlingen. Iaf var det club Bogalo Göteborg, Kulturmuseumet och HR news som hade något samarbete för att få ihop tävlingen. Sorry om jag inte var till någon bättre hjälp. Lycka till!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild