Kropp och själ

leslita.blogg.se

Journalistiska berättarformer

Publicerad 2011-01-25 08:00:00 i Vardag och nöje,

Berättarformer är det jag ska ägna mig åt de kommande veckorna. Kreativt skrivande inom vissa ramar. Visste ni att det finns genereér på skrivandet? Nu har vårterminen startat igång med Journalistik B. Denna terminen kommer att bli riktigt kul. Massa skrivande och mycket praktiskt. Inga salstentor, underbart.

  1. Delkurs 1: Berättarformer 7,5 hp som är indelad i tre moment.
  • Journalistikt skrivande och textanalys 3 hp
  • Fotografiskt berättande 1,5 hp
  • Journalistiskt berättande ljud och rörlig bild 3 hp
Det innebär med andra ord skriva, fotografera och tv! Och till och med kurslitteratur känns roligt. Vi har bland annat en bok som heter "Reportage, Att få fakta att dansa", hur trevligt låter inte det? :)

Foto


Jag kom på att jag inte har så stor koll på vad ni, mina läsare har för sysselsättningar om dagarna. Berätta gärna. Så hur går det för er med studier och jobb?



♥Böcker till journalistik A till Salu *HÄR*
♥Läs alla mina publicerade artiklar *HÄR*
♥Relaterade inlägg om journalistik studier: Journalistik Människa och miljö, En dag på redaktionen, Praktik dag 3, Radio kurs, Ljudets prosodi, Praktikplats, Som journalist vill jag, Fotojournalistik, Magasin och tidningar, Intervjuövning med Video, Första dagen JMOM, Hur bra skriver journalister om KAM?,
♥Länk: Södertörns Högskola,

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2011-01-25 08:33:31

Åhh vad kul, jag längtar till den terminen!!! Jag började ju skolan igår, så nu är det fullt ös. Vi får ses nån dag i skolan och luncha kanske. Du får säga till när du vill byta böcker så jag vet när jag ska ha läst klart den, kanke kan vi byta nästa vecka? Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild