Kropp och själ

leslita.blogg.se

Slutkörd spa terapeut

Publicerad 2010-10-16 16:27:07 i Spa & Massage,

Jobbat på Yasuragi hela dagen. Tidig morgon. Jag är trött och slutkörd. Träningsvärken från dansträningen gjorde inte saken bättre. Och så fick jag bara massagekunder och bara männ men stela muskler som bara den. Haha Nöjda blev de i alla fall och jag kämpade på hela dagen. Det här med att vilja jobba på Spa är verkligen olika efter varje pass jag haft. När jag var på Selma sist gång kändes det jätte bra och det var roligt att jag fick ge Hot stone massage och fotbehandlingar. Det är roligt när jobbet är varierande men idag käns inte det här som min famtid. Ju mer man ger och hjälper de andra desto mer förstör man sig själv. Det är en jätte härlig känsla när man har en tacksam kund och när man vet att personen kommer att må underbart i en vecka efter behandlingen.

Massage



Som sagt är det olika dagar. Så kanske det är på alla ställen man jobbar. Men när man jobbar som terapeut så kan man inte lata sig på jobbet och logga in på facebook eller sitta med pappersarbeten istället när man inte orkar vara social. Alla som jag lägger mina händer på kommer att känna av min energi. Om det är trötthet eller glädje så märks det. Oavsett om jag är trevlig och ler utåt.

Jag har varit lite nere i dag. Har hemlängtan, vill träffa min familj och kompisarna. Sen har jag aldrig kombinerat studier och jobb förut så det tar på väldigt mycket av min energi. Det är jag som behöver lägga mig på massagebänken snart, haha.

Jag fattar inte att man ska orka jobba nästan varje dag hela året för att sedan få 3-4 veckor semester. Låter omänskligt. Hur klarar man det?


Relaterade inlägg: Selma Hotstone, Selma spa utvärdering, Selma city spa+, YasuragiYasuragi jobbjobbintervjuextra jobbBambumassage,
♥Hemsidor: yasuragi, Selma spa+,

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-10-16 16:44:08

Hej gumman! Jag förstår dig till verkligen, känner igen det där. Slit inte ut dig bara, kom ihåg att man får tacka nej till jobb ibland. Hälsan kommer först, kom i håg det! Kram, hoppas det känns bättre snart

Postat av: tiia

Publicerad 2010-10-16 23:23:32

Ska ta & rota fram receptet imorron sitte rpå jobbet just nu kör ett natt pass :)



Jo då jag har det bra , men skulle inte sitta fel med ett miljöombyte man tröttar ju så på alla omogna dolk här nere usch usch ..



Ang ditt inlägg tkr ja du ska ta det lite lungt så du inte bränner ut dej det är mycket på en gång att bolla jobb med studier plus det där med hem längtan :/



Men är de så att du kommer ner tveka inte till att höra av dig skulle vara kul att ses faktiskt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild