Kropp och själ

leslita.blogg.se

Sahaja Yoga-meditation

Publicerad 2010-10-10 19:46:18 i Psykologi,

Nu har jag kommit hem från meditationen. Jag var på Sahaja Yoga-meditation som studiefrämjandet håller i varje söndag. Vi fick lära oss att det finns tre kanaler inom oss. Den vänstra som representerar det förflutna, den högra som representerar framtiden och den mellersta energi kanalen som även går igenom våra sju chakran. Det är när energin flödar fritt i mittenkanalen och passerar obehindrat varje chakra som vi är balanserade.

Sahaja Yoga-meditation

Vi mediterade till den vänstra sidan för att väcka upp kundalinikraften och acceptera det förflutna.
Min upplevelse denna gången var lite vag. Jag kände inte så mycket. Det pirrade lite i handflatan bara. Men jag kände mig lugn och det gick bra att följa med och tankarna var ganska tomma. Så det är framsteg. Jag blev avslappnad och mår alltid bättre efter en stunds meditation.

Har ni testat Sahaja? Brukar du meditera? På vilket sätt? Hur går det för dig?

♥Länk: sahajayoga,
Relaterade inlägg: Yoga och meditation, meditation nybörjare tips, uppmärksamhetsmeditation, mindfulness, syfte med att meditera, kundalini meditation, Chakra, Chakrabalansering,

Kommentarer

Postat av: Viralila

Publicerad 2010-10-11 09:37:43

Hej hej!

Vad spännande! Det skulle jag vilja testa! Nej, jag har inte varit på meditation men gjort lite hemma. Däremot har jag testat på healing. Det var väldigt intressant.



Kramar*

/V

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-10-14 18:41:58

Jag mediterar minst en gång i veckan - men helst vill jag meditera varje dag, men av olika anledningar blir det inte så...!

Men det är viktigt för den Mediala utvecklingen att bygga upp sin kraft och bästa sättet är genom meditation!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild