Kropp och själ

leslita.blogg.se

Vindruvs massage

Publicerad 2011-01-18 17:27:36 i Spa & Massage,

vindruvs ansiktsmask

vindruvs massage

Visste ni att det fanns vindruvs massage aka grapes massage. Det finns olika varianter där man masserar (rullar) med hela vindruvor och så kan man få skrubb/massage med krossade vindruvor. Sedan kan man också ha vindruvs ansiktsmask. Och slutligen på spa menyn- hand och fotkur med vindruvor. Denna spakur är väldigt populär i Frankrike.

På "The price of beauty" så får de testa denna typ av massage och så badar de i vindruvs juice och dricker vin.

Vad tror ni?
Ger det någon effekt på huden eller är det bara en spatrend?

♥Fler inlägg om massage: ice relax, Massera mera, Hot stone kunder, Hot stone kurs, Kinesiologi, Bambumassage, Pinda sveda nam, Tuina massage, Mitt utbud, Chocklad massage,

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2011-01-18 18:30:48

Vad har du för glidmedel i håret? :)

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-01-18 19:16:57

Haha! Tokiga fransmän! Jag ska inte säga något eftersom jag inte testat det, men att rulla vindruvor låter ju inte så effektivt? Är det inte risk att de mosas eller rullar ner på golvet?

Postat av: Sarah

Publicerad 2011-01-18 19:23:51

SV: Min syrra och hennes man har varit till Brasilien och de trivdes rätt så bra, ett minus var att de fick matförgiftning några dagar före de skulle fara hem..

Jag har rest sedan jag var 3 år, vi har varje år varit på endera hösten, sportlovet eller både och. För det mesta till Kanarieöarna men har också varit till Turkiet, Tunisien och även Sverige ett antal gånger.

Vi har inga speciella linjer som inriktar sig på ngt i vårt gymnasium.



Hur är det med dig och ditt resande?

----

Jag tycker de hela tiden kommer på olika sorters metoder inom massage och sånt, men vindruvor? Det tror jag e lite väl överskattat. Dock skulle jag vilja testa på heta stenar, det låter rätt så skönt ändå.. :)

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-01-18 19:24:15

Sv: Hej Johanna, den jag använder heter Nature Body och är ätbar med peach smak. Tänkte att eftersom att man vågar ha den i munnen så borde det inte vara några kemikalier i som förstör håret. Finns i andra smaker/dofter. Köpte den i en affär i Gbg men står på flaskan naturebody.eu



Annars går det lika bra med vanlig klick, glid och sånna märken som finns på apotek. Vet kompisar som testat klick iaf.



Lycka till...

Postat av: Becca

Publicerad 2011-01-18 19:28:43

Låter väldigt spännande. Jag hade velat testa det!

Postat av: Adine

Publicerad 2011-01-18 22:40:13

Haha, vad coolt! :P

Svar: Ja, jag har för mig det i alla fall! Rätt tidigt är det ja.. Men då läser man typ 1-1½ år per ämne..



Ja, det vore ju till en fördel! Man måste planera väldigt noga för att det ska gå ihop. Ja, det tycker jag också! Älskar att promenera :) Särskilt själv, då får man mycket egentid och det är viktigt, tycker jag. Det behöver nog de flesta människor egentligen. Köpte en yoga-matta i veckan som är bra att ligga på när man tränar hemma, vilket jag alltid gör! Så det är bra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild