Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pendelmagi

Publicerad 2010-10-13 21:02:45 i Andlighet,

En kompis ville se hur pendelmagi fungerar så jag visade henne det. Jag har en ametist pendel som jag använder mig utav. Det finns många användningsområden för en pendel men det vanligaste är att man ställer frågor och den svarar ja eller nej (eller kanske/vet ej). Så man ska försöka formulera sig så att frågan går att svara med ja eller nej. Man ska hålla i pendeln i vänster hand för att den är kopplad till höger hjärnhalva som är representerar intution och det själsliga. Den högra handen är kopplad till egot och det logiska. så man kan framkalla något svar som man vill ha.

Hur går det till?
Jag har skrivit om det förut men vi repeterar lite. Man håller i pendeln mellan tumme och pekfingret har rakhandled och stödjer sin armbåge emot bordet. Slappna av, var still och ställ frågan. Antingen högt eller för dig själv. Sedan får man ett "utslag" av pendeln som är antingen åker runt, diagonalt, pendlar fram&tillbaka eller sida till sida. När det är första kontakt emellan människa och pendeln så får man be pendeln visa sina svar. Och då frågar man helt enkelt högt och tydligt. -Visa ditt svar för JA. Så visar pendeln det.

Kristaller
Vilken pendel man väljer är beroende på vilken kristall man vill använda sig av.
Finns även i tenn, silver m.m


Fler användningar?
Man kan göra chakrabalansering som ni kan läsa om [här]. Man kan ta fram sin yin och yang balans och göra en balansering på den. Detta gör man genom att pendela över höger handled. Sedan kan man leta efter saker med pendeln eller bara kolla om energierna i rummet är ok. Det finns mycket. Använd Din Fantasi!

Jag funderar nu i skrivande stund om jag skulle göra ett video inlägg om det? Det är så svårt att förklara utan att visa. Skulle ni vilja se ett video inlägg om det?
Har du någon pendel? Vad använder du den till?

♥Relaterade inlägg: Grunder i pendelmagi, Chakran, Finn och återställ chakra obalansen med pendel, Kristallterapi, En magisk kväll,

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-10-14 18:25:09

JAAAA!!! Gör ett videoblogginlägg!!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild