Kropp och själ

leslita.blogg.se

Charing with Guy Barrington

Publicerad 2015-04-27 16:25:20 i Andlighet,

I helgen var Guy Barrington i Sverige på besök. Vi hade en magisk kväll. Först satt vi i cirkel av kuddar och hade "charing". Jag skulle kunna skriva en hel bok så därför väljer jag bara att säga att det var väldigt insiktsfullt. Vi pratade om relationer om hur man når sina mål och om hur man ska tänka för att lyckas/ känna sig till freds/ älska / lyssna på sin intuition❤. Vi skrattade, grät, dansade och kramades.


Jag FÖRSTÅR vilka krafter/energier  som driver mig och varför jag haft svårigheter med vissa saker jag tycker går segt. Till exempel min karriär. Jag FÖRSTÅR hur jag ska hitta balansen mellan dessa två krafter/energier. Det känns så bra nu. 😍


Sedan åt vi vegansk mat. 

Sedan hade vi massage och kramkalas❤. För att lära sig att både ge och ta. För att lära sig att öppna sig och vara mottaglig. 
 
Sedan fick jag lite healing som jag kommer att skriva ett eget inlägg om. 

Allt var så fantastiskt och jag är väldigt tacksam över att få träffa Guy och alla vackra själar som jag lärt känna.❤ Känner mig energifyllt och hoppfull. 


Translation: I meet incredible Guy Barrington yesterda and had so many great insight. We had some charing, massage, vegan food,  hugging, crying, laughing and dancing. Felling blessed, loved ans thankfull ❤

Read more? http://www.colibriheartshaman.com/

Utvärdering av hudvårdsprodukter

Publicerad 2015-04-21 13:59:38 i smink och hudvård,

Ekologisk hudvård med produkter som har naturliga ingredienser. 

Deodorant: Dr.Organic. Honey
Deodorant: Urtekram. Eucalyptus
Olja: Weleda Cellulite oil

Dr.Organic. Honey "mild och effektiv"
Deodoranten från Dr.Organic rekommendera jag varmt. Det är hittills den bästa deodoranten jag prövat. Efter att den tagit slut så tog det några dagar innan jag kunde köpa en ny så då använde jag min Cocosdeo som jag brukar gilla men den kändes plötsligt inte alls bra. Sedan köpte jag Dr.Organic fast med granatäpple doft och den kliade lite. Så Honey är mild  Ifall man är allergisk känslig och effektiv mot dålig lukt och fukt.  Finns på Skanstulls hälsokost för ca 50kr. Finns i en rad olika dofter. Macadamia oil tycks vara populärast. Betyg: ££££ 4 av 5.
 
Urtekram. Eucalyptus 
Har tidigare testat urtekrams rosendeodorant som jag gillade bättre. Denna doft har en underton av citrus som tillsammans med svett blir helt fel. Iaf mot mitt ph-värde. Man känner sig heller inte torr med denna deo.  Finns i lifebutiken för 30-40 kr. Betyg: ££ 2 av 5.

Weleda Cellulite oil
Använde denna olja för att smörja in låren med under vinterhalvåret. Ska öka blodcirkulationen. Jag har väldigt lite Celluliter så egentligen var det bortkastade pengar. Men jag fick intrycket av att huden blev slätare efter en månad. Dock behöver man vara konsekvent och smörja två gånger varje dag! Om inte annat så var den återfuktande och skön när det har kallt att smörja in sig innan man gick och till sängs. Oljan doftar väldigt starkt vilket jag gillade men om man är känslig så är det bra att veta. Oljan är dryg och räcker väldigt länge! Finns att köpa i de flesta hälsokost butikerna. Betyg: £££ 3 av 5. 
Mangostan

Publicerad 2015-04-14 02:25:52 i Hälsonytt, Recept,Mangostan sägs vara världens mest antioxidantrika frukt. Man utvinner antioxidanterna ut det tjocka skalet. Frukterna växer på träd som tar uppemot 100 år på sig att växa innan frukten slår ut. Så ni kan tänka er vilken näring trädet bygger upp under den tiden. 

Jag brukar dricka naturligt och ekologiskt kosttillskott som innehåller bland annat mangostan. Det var första gången jag hörde talas om Mangostan. Här om dagen såg jag detta te och tyckte att det var intressant. Kanske är Mangostan den nya superfrukten? Vad tror ni? Har ni smakat?

Translation: Mangostan have the most antioxidant of all fruits in the world. Have you tried something with mangostan? I saw this te and found it intresting because my liquid vitamins contains mangostan. Maby this is the next super food? 

Handstand

Publicerad 2015-04-10 21:15:04 i Dans & Annat, Yoga och stretch,


Har övat mycket på handstående senaste tiden och det känns stadigare. Jag kan stå lite längre och jag förstår mig på kroppsviktens lutning. Hittar balansen bättre. Vill lära mig en spagat handstående så att jag kan gå över till brygga och så småningom front walk over. Men en sak i taget. 

Like om du gillar handstående ❤

Ice Queen maskerade

Publicerad 2015-04-04 23:28:42 i smink och hudvård,

Hejsan här kommer lite bilder på min senaste maskerad utstyrsel. Jag var Ice Queen för någon vecka sedan. Målade allt själv med ansiktsmålningsfärger. Och så sprejade jag håret vitt. 


Hela min outfit över och detaljer i profil på bilden under. Jag hade lösögonfransar haha 


Vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar :-) Like ❤

House of shapes

Publicerad 2015-04-02 01:23:41 i Dans & Annat,

Hej jag måste bara säga att House of shapes dansskolan är grym! Att ingen har berättat för mig om den skolan innan. Jag har nu tränat där i 1 och en halv månad och testat på en hel del pass. Bland annat:

*Balletbar
*Core
*Buren
*Mojo yoga
*Tai chi
*Jazz
*Azonto
*Feminine vibe
*Ragga

Favoritpass
De två sistnämnda är mina favoritpass. Dessa pass är nbara det som jag har testat. Finns många fler! Så himla kul och bekvämt verkligen att ha ett kort då man får gå på alla dansklasser, yoga och gym ! 

Feminine vibe med Gus Bembery. Ser ni mig?

Like if you like #dance and #houseofshapes ❤ 

Salsa lektion

Publicerad 2015-04-02 01:10:27 i Andlighet, Dans & Annat,Hej på er. Jag fick förfrågan att hålla i en salsalektion för min spirituella-människor-grupp. Vi brukar träffas och ha något som heter Chili coCreate då vi har olika tema med något kreativt och sedan lagar en stor chiligryta tillsammans. 

Förra gången hade vi tema sång och musik som jag har bloggat om då och nu var det alltså dans. Det var superkul .  Alla var så glada och nöjda. Många kom fram till mig efteråt och frågade var jagi vanliga fall håller i dansklasser. Besvikna blev det när jag berättade att jag inte alls är en "riktig" dansinstruktör. Kanske skulle ta och bli det. Blev verkligen sugen 😃

På bilden sitter vi och äter efter salsalektionen. Lämna gärna en kommentar och like ❤ 

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela