Kropp och själ

leslita.blogg.se

Nya behandlingar på Selma

Publicerad 2011-03-29 08:00:00 i Spa & Massage,

God morgon, i dag ska jag på kurs på Selma city spa+, de har gjort om i menyn så från och med nu ska spaterapeuterna ha hand om duo behandlingarna som alltså innebär att en terapeut har två kunder samtidigt (se länklista).

Duobehandlingarna finns i tre varianter
  1. Duo body treatment där ena kunden får massage och den andre kurbad. Görs växelvis
  2. Duo face, ansiktsbehandlingar. Görs växelvis
  3. Hand & foot duo

Sedan ska vi få lära oss NBE 500 som är till för Hudföryngring & lyft, Rosacea & Couperoser, Acneärr, Celluliter, Rynkor, Slapp hud, Strie och Fettvävnader.

På hemsidan står det så här:

"Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in ii huden med cirkulerande rörelser. Detta görs med en hygienisk applikator och gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk.  Med hjälp av radiofrekventa vågor öppnar cellerna upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. NBE500 ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna samt penetrationsförmågan hos de behandlande produkterna. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 500."

Vad tror ni om det?

 

Det ska bli kul att lära sig men mest av allt ska det bli så skönt att få vara den som ligger på bänken en stund, vi ska ju öva på varandra så då får man själv lite behandlingar gratis :)

 

♥Relaterade inlägg:  Inför spa besöket, duo behandling, ♥Länkar: Duobehandlingarna, NBE 500,

Kommentarer

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-03-29 13:24:33

Ah, massage... Om en vecka får jag hur mkt jag vill ;)



Ska du går Nivå 3 igen? Jag har anmält mig till torsdagar 17.30 nivå 3 om du vill ha sällskap :)

Postat av: Maria

Publicerad 2011-03-29 18:05:56

Hej! Det är lite dumt, jag vet inte när jag har lunch på torsdag, står bra 10-15 på schemat :/ Vi kanske får ta det nästa vecka istället då? Ska du gå på harmoni expo-mässan i Solna i helgen förresten? Kram

Postat av: Eva

Publicerad 2011-03-29 20:21:26

Spännande!

Jag har förresten också skrivit om behandlingar idag, på min andra blogg. Så jag länkar dit istället så får du se vad jag gjort idag :-)

Postat av: Eleni

Publicerad 2011-03-29 22:44:03

Hejsan! Jag såg ditt inlägg där du säljer din sambadräkt. Jag tänkte fråga vart du har köpt den? Och vart din grupp köper era dräkter? Dansar nämligen Candombe och vi har svårt att hitta sidor/folk som säljer sambadräkter. Uppskattar verkligen svar! :)

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-03-30 06:52:15

lol Mjo, var tvungen att sätta det i perspektiv så ingen tror att det är en angenäm position ;) Men det var bekvämare än jag trodde att den skulle vara.



Synd, men OP ska nog gå att fixa :) Alltid roligare att vara fler.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild