Kropp och själ

leslita.blogg.se

Produkterna har kommit

Publicerad 2011-04-21 11:03:48 i Hårvård,

Hello! I dag tog jag lite sov morgon. Har eget arbete så jag ska sätta mig och skriva om artikeln om Kefir. Jag fick väldigt bra kommentarer och tips på seminariumet i går så nu vet jag precis hur jag ska göra. Jag ska skriva om vinkeln så att det blir riktigt intressant.


Så dagens planer är att tvätta kläder (påbörjat), hårtvätt + inpackning. Sov med olja i håret som ska sköljas ur. Kommer ni ihåg Burt´s bees? Jag beställde en balsam och ett läppcerat men så fick jag en schampoo och två läppcerat. Så jag mejlade och frågade var jag kunde skicka tillbaka paketet. Svaret jag fick var att jag fick behålla allt för besväret och så skickade de en balsam (som redan var betald). Så jag fick dubbelt för pengarna. Har testat läppceratet i burken som är jätte bra. Lite mynta i. Och nu ska jag testa balsamet.

Burt´s Bees produkter

 

Både balsamet och shampoot är godkänt enligt No´poo metoden. Balsamet innehåller inget på checklistan. Shampoot innehållet inte sulfater och rekomenteras inte som "Sista-Shampoo" men går bra som vardags shampoo. Om man använder det :) Eftersom att jag fick det gratis så tänkte jag använda det i bland efter inpackningar som kan vara svåra att skölja ur. 

Någon som har testat?

♥Relaterade inlägg: Burt´s bees, Checklista,

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-04-21 14:14:18

Gratis är bra!! ;-)

Här kommer svar på din kommentar på min blogg:

Det är därför jag planterar om örterna; för annars dör de inom en vecka oftast!



Jag tar jättegärna emot Kefirsvamparna vid tillfälle!! Jag hör av mig när jag ska till Sthlm nästa gång!! :D



JAAA!!! Kom och var med på Drömtydningskursen!! Det går ju att sova över i lokalen!! Där finns allt utom dusch tyvärr, men en helg kan man ju klara sig...! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild