Kropp och själ

leslita.blogg.se

Dansat samba

Publicerad 2011-01-15 19:54:09 i Dans & Annat,

Jag har hittat min grej. Jag ska börja dansa samba här i Stockholm. Jag gick i en samba grupp i Göteborg för några år sedan men det var inte så jätte seriös träning insåg jag nu. Vi körde i stort sett samma tre steg hela tiden. Men det finns ju hur många steg som helst. Jag var på prova på Samba de Souza. Och tränaren heter Maria Sauza. Jag har redan fått två nya kompisar, jätte härliga tjejer som gav mig skjuts hem och tjata på mig att jag ska börja dansa och så har jag fått en inbjudan att komma och lyssna när den ena tjejen ska uppträda med sitt band. Riktigt roligt när man känner sig välkommen.

Träningen var på högt tempo men hon gick igenom alla steg innan. Först började vi med att markera steget och sedan lägger vi till höfter och till sist skakar man riktigt fort!

copenhagen carnival 2007 Samba lesly
Köpenhamns Karnivalen 2007

Så jag ska börja dansa samba en dag i veckan på onsdagar. Det är bara en timma, men en effektiv timma kan jag lova.  I'm so excited!!

Och imorgon är det också prova på, kanske ska passa på eftersom att det är grattis så får man en extra lektion. På Marikas T-bana Rådmansgatan. Kl 17.00. Kom dit vettja :D


♥Relaterade inlägg: Öppet hus med sambaskolor, Om dancehall provandet, Prova på Dancehall, Dancehall workshop gbg,

Kommentarer

Postat av: Patricia

Publicerad 2011-01-15 21:40:32

§Tack för din fina kommentar :)



Åh samba! Love it!!!!! Jag började dansa samba som 12åring, och fortsatte hela min ungdom fram till 20års åldern då min dansgrupp splittrades.



Har så vackra minnen av karnevaltågen, färgerna, fjädrar,paljetter, glitter och kram i benen hahaha... lycka till med dansen, kram.

Postat av: Moonwitch

Publicerad 2011-01-15 23:36:09

Låter härligt med samba...:) Lycka till!

Sv: Jag tror det var det nakna våldet och den sjuka,men beräknande mannen som låg bakom våldet som gjorde att jag inte gillade den boken. Det var så olikt Coelhos stil. Alla hans andra böcker har på något sätt alltid haft ett slags ljus i sig, något trösterikt om du förstår vad jag menar, men Segraren står ensam kändes bara kall och rå. Tala gärna om vad du tyckte när du har läst den...:)

Postat av: emma

Publicerad 2011-01-15 23:59:01

svar: hihih,, han är alltid så bra :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild