Kropp och själ

leslita.blogg.se

Om Dancehall provandet

Publicerad 2011-01-14 09:00:00 i Dans & Annat,

I  går var jag på prova på dancehall, det var ganska roligt till en början. Men den typen av dancehall jag hade provat på work shopen i Gbg var helt annorlunda. Den här kändes så manlig på nått sätt, och det var mycket fotsteg, jag ville ha mer höftrullningar och sensuellt. Det här kändes mer som hip hop, det skulle vara tungt och ihopsjunket. Så ja det var jätteroligt att testa men jag tröttnade liksom där i slutet, samma stil hela tiden.

Jag gick på nybörjargruppen, där det bara var 15-17 åringar och sen testade jag även fortsättning för att se om det var någon skillnad på gruppen och dansstegen. Det var nog inte helt min grej bara men jag tycker fortfarande att det är en cool dans och gillar att kolla på det ;)


Så jag fortsätter leta efter någon shake dance med mycket kvinlighet, sensuellt och höfter.  Jag kollade lite på Urkraft som har Reeageton, Afro-brasilianskt, afro-cubanskt, zumba och liknande. Sedan funderar på Samba igen!


Någon som vet något?

 

♥Relaterat: Prova på Dancehall, Dancehall workshop gbg,

♥Länk:  Enough,

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-01-14 21:34:35

Hej! Ja :)

Men det går sådär för mig om jag ska vara ärlig. känner att jag inte alls har styrkan och smidigheten än och det försvårar allt mycket :( så jag ska nog köra om 2an. dudå?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild