Kropp och själ

leslita.blogg.se

Dancehall prova på

Publicerad 2011-01-13 15:00:00 i Dans & Annat,

Hej kommer ni ihåg att jag var på workshop i Göteborg förr förra sommaren. Då dansade vi hip hop 3 timmar och sedan dancehall 3 timmar. Jag tyckte att detvar riktigt roligt och har funderat på att börja i något sånt. Men när jag först flyttade hit så hittade jag inget förutom danscenter som är riktigt j#¤%a dyrt!

Jag älskar ju poledance men det är helt annorlunda alla danser. Det ska vara stäkta ben, raka linjer, graciöst, kropp och sexigt. Men jag saknar mera shake, bara dansa loss på dansgolvet och röra på höfterna och slänga med armarna. Det är sånt jag alltid dansat. Mer rörelseglädje och kondition. Som en befrielse.

En nyfunnen vän som kontaktade mig via bloggen dansar dancehall och gjorde mig riktigt sugen på att följa med. Så i dag är det prova på pass för nybörjare som jag ska gå på!

Dancehall



Vi erbjuder klasser i riktig DANCEHALL som kommer från Jamaica. Vi går igenom allt från gamla till nya steg, dansar både manligt och kvinnligt, ger er historia om dancehallkulturen, jamar och har kul tillsammans! Allt för att DU ska få en skön dansupplevelse och ordentlig insikt i dancehall världen. Vi gara...nterar att du kommer att lära dig någonting nytt!

Var: Signalisten
Hagalundsgatan 9 Solna Centrum

Pris: 750kr för 13 lektioner

När: 17.30 - Nybörjare & Fortsättning
18.45 - Forts/mellan
20.00 - AQceS öppen klass (högsta nivån) kräver en audition

Kom du också om du är sugen, det är Gratis i dag!

♥Länk: Enough,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild