Kropp och själ

leslita.blogg.se

Nya träningskläder

Publicerad 2014-03-14 21:10:32 i Dans & Annat,

Hejsan, jag hade tisdinställt ett inlägg men det funkade inte, det har hänt innan så jag börjar bli missnöjd med blogg.se när saker inte fungerar som det ska. 
 
I dag är jag som sagt i Göteborg på ett informationsmöte för en videoredigeringskurs. Det gick bra, jag berättar mer imorgon för nu är jag så trött så här kommer lite bilder på vad jag shopade i dag i Göteborg efter att jag varit på mötet. 

Ett par nya träningsbyxor som sitter SKÖNT, Jag har flera par tajta träningsbyxor men ibland vill man ha något skönt på sig. Jag har letat efter ett par som har lite högre midja eller i alla fall inte sådana gummiband som skaver in i magen. Tjockisvarning kanske, haha! Hittade dessa på H&M efter att ha varit i alla sportaffärer och sett chockerande priser. Dessa byxor fanns även med lila detaljer runt midjan också, riktigt snygga. Om jag gillar dessa så köper jag ett till par i lila. 

H&M 199kr Shape Waist, Body Mind. 
 
2 linnen för 149 kr på Top Shop, hade tänkt använda dem till träning. Tog en storlek strörre så att sporttoppen /sport-bh under syns mer. Valde en blå eftersom att jag har flera sport-bhar i blått, blå/gult och grönt. Och till den vita kan jag ha rosa, vit eller svart sport-bh under typ. 

Slutligen ett par leggins från Lindex, "bra miljöval". Jag har på mig leggins varje dag så det är sånt som går åt. 
 
Puss o kram ses på stan GYMMET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild