Kropp och själ

leslita.blogg.se

Tarotkortskväll

Publicerad 2014-02-03 14:35:41 i Andlighet,

Hejsan, i helgen satt jag en stund med mina tarotkort, det var längesedan jag gjorde det. Det är mysigt att sitta med tända ljus och tolka vad korten vill rådge. Jag ställde frågan "Hur gör jag för att nå mina mål" ?. Jag fick svaret att jag är på god väg men behöver kommunicera bättre med de personerna som är involverade med att hjälpa mig nå mina mål. Sedan fick jag många kort som sa att jag måste lite på min intuition. Kortfattat. 
 

I denna lila tygpåsen har jag mina tarotkort. I den lila boken skriver jag ner datum, fråga och alla kortens svar som jag har fått upp. För att påminna mig själv och för att blicka tillbaka och se hur min osäkerhet vid ett tillfälle löste sig till slut. 

Detta är mina nyaste tarotkortssamling. Den har vackra illustrationer från Indiankulturen. Detta var korten som jag fick upp i min läggning men i orrelevant ordning. Jag lade keltiska korset. Om ni vill läsa mer om tarot så kan ni läsa tidigare blogginlägg *Tarotläggning* och *Kortleken genom tiderna* och en video med kass kvalitet finns att se *Här*. Ska spela in en ny :)

Har ni tarotkort? Berätta gärna om det.

Kommentarer

Postat av: camilo

Publicerad 2014-02-09 00:50:49

https://www.youtube.com/watch?v=E3dqV9q_8oU kanske intresserar dig :) kram

Svar: Tack så mycket, ska kolla på det. Kram
Leslita

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild