Kropp och själ

leslita.blogg.se

Orientalisk Magdans

Publicerad 2013-10-01 22:19:00 i Dans & Annat,

Hejsan alla läsare, tänkte uppdatera er lite angående mitt nya liv här i Trollhättan. Jag håller på skriva klart min C-uppsats och ska börja med mitt körkort nu. Imorgon ska jag på en introduktionskurs som alla måste göra för att få övningsköra med en handledare. Lite sur över att det krockar med min danslektion bara...

Jag har börjat dansa magdans varje onsdag. Förra veckan var första lektionen som gick jättebra, jag fick flytta över till fortsättningsgruppen på en gång. Det var många rörelser som var ganska svåra, speciellt när man skulle vara mjuk i axlarna. Rörelser som var från höfterna däremot gick hur bra som helst. Jag kände verkligen hur magmusklerna jobbade, läraren sa att om det gör ont så gör du rätt. Känner igen det från poledance lärarna, haha. 
Tog en bild! Vi fick låna magdans-kjolar som klingade så fint när man dansade. Roligt!
 
Kram på er
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jojo

Publicerad 2013-10-02 20:13:47

Vilken intressant blogg! Satt och googlade på vilket te som är bra mot huvudvärk och ramlade in på din blogg. Va kul att jag hittade den, finns ju en massa bra info här :D Ha det fint!

Svar: Hejsan, tack för din kommentar, kul att du tycker den är intressant :)
Leslita

Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Publicerad 2013-10-03 17:33:18

Coolt med magdans, testade lite när jag var i egypten på semester för nåt år sedan - men nja, det var nog kanske inte riktigt min grej.

Trollhättan alltså, då är vi ju nästan stadsgrannar, eller ja, en halvtimme ifrån iaf.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild