Kropp och själ

leslita.blogg.se

Revlon färgbomb

Publicerad 2013-06-03 10:40:29 i Hårvård,

Hejsan, jag har testat den populära färgbomben som alla pratar så bra om och guess what, jag kommer att bli en av dem. Älskar den! Jag använder nr 200, det är alltså violett/lila. Jag har blekt topparna för ett tag sedan, fast det mesta är bortklippt nu eftersom att det blev så förstört. Så därför tar färgen mycket bättre på de ljusare partierna men det ger ändå en skiftning av violett i hela håret tyckte jag.
 
Det är så himla enkelt med en färginpackning. Speciellt eftersom att jag har så mycket hår, så då är det jättesvårt med vanlig hårfärg att komma åt överallt på sig själv och få det jämt på torrt och lockigt hår när allt bara trasslar sig och det luktar starkt och man får mjölksyra i armarna och...ja ni förstår...  

FÖRE BILD
 
EFTER BILD
Efter en användning
 
 
Vad är en färgbomb?
För er som inte vet så är alltså detta är hårinpackning med färgpigment i. Det är inte alls lika stark och skadligt som vanlig hårfärg. Man kan använda den som en förstärkning för att bibehålla det redan färgade håret, t.ex. är Revlon i rött och orange väldigt populärt eftersom att det är färger som lätt och fort går ut trots att det ska vara permanent så blir färgen inte lika intensiv och fin som den var precis i början. 
 
Proceduren
Duscha håret med ditt vanliga shampo, handukstorka håret lite snabbt, sätt på dig handskar och fördela in 8-10 pumptryck i hela håret (eller valfria partier). Borsta gärna igenom håret så att inpackningen fördelas jämt. Ta ett pumptryck mer om du känner att det behövs. Sätt upp håret och torka det som skvätt utanför så att det inte blir fläckar någonstans. Sedan är det valfritt om man vill använda färgbomben för att bibehålla sin färg så räcker det med att inpackningen sitter i 3-5 min. Första gången kan man låta det sitta längre. Använder du Revlon för att få en ny färg  så kan man låta det sitta i 30min. Det gjorde jag första gången, sedan lät jag det sitta i 5 minuter andra gången och det är så snyggt och enkelt. Supernöjd. 
 
 
Har du testat Revlon färgbomber? Vilket nummer? Eller någon annan liknande variant (om det finns)? Vilken i såfall? Hur blev det?
 

Kommentarer

Postat av: Michan- Beauty by M

Publicerad 2013-06-07 13:53:36

Jag har alltid varit sugen på den röda,men aldrig köpt. Nu kör jag ju Balsammetoden och den är ju inte godkänd tyvärr. Jag försöker hitta någon annan färginpackning som är godkänd,men det går inte så bra ;)

Svar: Ja jag körde också balsammetoden, men färgade ändå håret ibland och det ska man ju inte göra heller så då tänkte jag att det är bättre att byta ut stark hårfärg mot en färginpackning istället ;) Säg gärna till om du hittar något bra!
Leslita

Postat av: Stephanie

Publicerad 2013-07-31 23:31:59

Hej!
Jag har precis tonat mitt hår i rött men eftersom jag i grunden är ganska mörk så blir ju håret ganska mörkrött men jag är ändå nöjd med resultatet.

Jag har beställt hem en färgbomb i nr 600 för att kunna underhålla håret.

Men om jag använder färgbomben adderas det ännu mer färg till mitt hår (så att det blir ännu mörkare) eller förstärker den bara de röda nyanserna ännu mer?

Tacksam för svar! :)

Svar: Hej, jag tror att det bara kommer att bli rödare, tror inte att det blir mörkare eftersom att det inte finns något sånt pigment i. Lycka till!
Leslita

Postat av: Minna

Publicerad 2015-02-24 11:19:19

hej!
jag har ej färgat mitt hår men vill gärna förstärka mina färger. jag har guldbrunt hår men litet inslag av rött. om jag skulle tex vilja förgylla den röda nyansen i mitt hår, funkar det då att använda en sån färgbomb eller funkar produkten bara på de som färgar håret?
tacksam för svar :)

Svar: Hejsan, produkten fungerar absolut bäst på färgat hår. Har man mörkt och ofärgat så händer nog ingenting men om man är blond eller rödhårig som du så kan man säkert få lite mer intensitet i färgen. Låt det verka i fuktigt hår i en halvtimme eller mer för att få ett bättre resultat.
Jag vet personer som är blonda som har haft i samma nyans som jag och fått resultatet ljus ljus rosa.

I vilket fall så är det inget permanent så om du vågar är det bara att testa lite och se vilket resultat du vill ha och sedan låta det verka längre nästa gång om du hellre vill det.

Tack för din kommentar och Lycka till!
Lesly Valencia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild