Kropp och själ

leslita.blogg.se

Hatet mot kvinnliga journalister

Publicerad 2013-02-07 15:00:00 i Vardag och nöje,

 Jag ska ju faktiskt bli journalist så det är förfärligt att få höra vilket hat folk har mot kvinnor som jobbar inom media. Jag blev förvånad över att så många tror att jounalister har ett så mycket bättre liv, som om vi lever i en egen värld och tror att vi är något. De tror att journalister är en sort grupp av människor som är på ett visst sätt. Att vara journalist är ett yrke, ett jobb, inget annat. 
 
 Videon är från Granskarna på SVT.  6 feb 2013. 
 
 
 Några Citat:
 
"Jag hoppas att du, dina barn och nära och kära våldtas inom kort, inte för att jag bryr mig om er, men för att ni ska vakna upp till den bittra sanning som fler och fler av oss vanligt folk fått vakna upp till".
 
"Du är så hiskligt ful att det är helt ofattbart hur du kan ha fått jobb på TV. Du är utan konkurrans Sveriges absolut fulaste kvinna".
 
"Lämna DN, lev ditt patetiska liv i en annonym förort, ring menza och be att få papper på din mentala underlägenhet vilket är förklaringen till dina förvirrade skrifter".
 
"Jag kommer att vänta på dig utanför polishuset så att vi kan ha sex, om du säger nej så kommer jag att stycka upp dig och steka dina bröst i smör, mm det ska bli gott". 
 
 
Se även uppdrag granskning på Svtplay *HÄR*

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild