Kropp och själ

leslita.blogg.se

Ekologisk affär --> Primör

Publicerad 2012-10-02 11:50:00 i Hälsonytt, Recept,

Hej jag har hittar en ny ekologisk affär med mycket olika torrvaror och frukt/grönt. Hittade även mitt favorit te där som jag letat efter i evigheter. Den heter Revital och är från Yogi märket. Jag köpte en osötad sylt till frukostgröten som jag ska börja äta =)
 






 
Affären ligger på söder på Timmermansgatan. Det är på väg upp mot Yoga shakti där jag har börjat träna. Det var därför jag hittade den av en ren tillfällighet. Väldigt mysig affär men mycket bra varor.
 
Har du varit där? Ge gärna tips på fler ekologiska affärer om du vet någon bra.
 
I dag blir det fika med en kompis som jag inte träffat på flera år. Hon har precis flyttat till Stockholm efter det blir edt både poledance och yinyoga. Awesome!

Kommentarer

Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Publicerad 2012-10-02 16:09:07

Jag gillar detox-teet från yogi - för att det har en söt eftersmak av lakritsrot. Mmmm. Gott. Kul kombo av yoga och poledance, både styrka och vighet. Har du instagram - om du har det bör du hänga med på October Yoga Challenge - man lägger upp en utvald pose per dag under hela månader, skitkul.

Svar: Ja men det har revitalise tet också! Jag har tänkt på just det att den söta lila eftersmaken av lakrits är så god. Har dock inte smakat på detox så får kanske ta och göra det ;) Men just nu har jag en hel del te sorter som får ta slut först. Nej jag har inte instagram :-( Kan man ha det utan iphone/ anriod mobil? Min kompis som är yoga instruktör har iphone, så ska tipsa henne om det. Låter jättekul =)
Leslita

Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Publicerad 2012-10-03 07:36:22

Tyvärr krävs det nog en sån där telefon. Nåsta gång jag springer förbi nåt ställe som säljer yogi-te ska jag testa revitalise istället!

Svar: Ja det är ju så med iphone. Får skaffa en ;) Ja smaka på den, jättegod men den är bara lite svår att hitta finns på Primör och Vedalila i Sthlm.
Leslita

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild