Kropp och själ

leslita.blogg.se

Känna vart medvinden för mig...

Publicerad 2012-03-24 18:04:06 i Mina tankar,

I dag mår jag redan bättre, behövde bara en dag för att låta mig få tänka och känna utan begränsningar. Ju mer jag letade desto mer insåg jag att det inte finns något att bekymra sig över. Allt är bra. Bestämmer jag mig för det så är det så. Jag ville bara stanna upp för en sekund och känna vart medvinden för mig och sluta gå emot motvinden.



Jag har varit ute och promenerat, sett nya ställen i Tumba. Innan kändes det bara jobbigt med flytt, men nu ser jag fram emot det. Rensa ut allt och börja om på ett nytt ställe. Det kommer att bli bra...

Kan ni känna så, att du bara vill byta ut något i ditt liv och ha en förändring? Som att du tröttnat på ditt eget liv?

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2012-03-24 18:56:21

Så kan jag absolut också känna. Men livet är liksom i ständig förändring och det är så det skall vara. Jag längtar efter nytt nästan hela tiden. Mest vardagliga ting men ändå... :) Kraft och kärlek till dig!

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2012-03-24 19:27:17

SVAR: till Tess



Hej, intressant att höra. Inte bara jag då som vill ha nytt hela tiden. Jag har funderat på det mycket och bloggat om det också men det känns som att man inte kan nöja sig om man hela tiden vill ha mer eller något annat. Visst ska man ha ambitioner och sträva men var går gränsen?



En annan sak jag läste också ang Mayahoroskop är att jag influeras mycket av "stormens" tecken. Man är ju en kombination av flera olika tecken. Och stormen karakteriseras i sin personlighet att hon ibland kan få ett "flipp" och göra drastiska förändringar. hehe stämmer lite på mig. Trots att jag gör det ganska planerat och inte så spontant. Men får jag en ide så ska jag fullfölja den!



Hur är du när du vill ända på saker?



Postat av: Tess

Publicerad 2012-03-24 19:33:12

Jag är likadan som dig... planerar gärna och är oftast inte speciellt spontan. För mig funkar det superbra! :) Jag vet inte vart gränsen går. det är nog olika beroende på , tror du inte det? Kram

Postat av: Malin/BilboBlueEyes

Publicerad 2012-03-25 09:17:14

Vad skönt att det redan är bättre! :-)

Tänkte skriva något peppandet på förra inlägget, men då har det redan ljusnat lite! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild