Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pollenallergi

Publicerad 2011-06-16 19:28:27 i Hälsonytt,

Hej på er det var ett tag sedan. Nu har vi fått ett tillfälligt mobilt bredband till huset i Trollhättan som jag bor i just nu. Det har varit jätte trevligt, ätit och druckigt gott. I dag låg jag och min store brossa Gogo på bakgården och solade. Man vill ju bli brun :) Och så har vi ätit glass och kollat på filmer varje kväll.

Men det har varit mycket arbete bakom, vi har klippt gräsmattan flera gånger. Det hade inte bott något i detta huset på flera år så försök att tänka er hur högt grästet var och hur mycket grus från i vintras som jag har soppat bort. Spisen funkar inte som den ska så vi lagar mat med en gasdriven liten platta som man har när man tältar. Faktiskt ganska bra. Och så diskar vi för tillfället i toalettens handfat, Haha! Men jag är med min älskade familj och inget runt omkring stör mig.

http://www.netdoktor.se/astma-allergi/?_PageId=758

Jo pollen kanske förresten. Det är riktigt jobbigt. Jag är snuvig och nyser hela tiden. Tung i huvudet. Mitt recept på allergitabletter behöver förnyas men jag gillar ju inte att äta tabletter. Vet ni något som funkar emot gräs och pollenallergi? Är du allergisk kanske? Vad gör du åt det?

På Netdoktorn.se (klicka på bilden) har de en lista med bra tips på vad man kan göra. Ett exempel var "Skölj ögon och näsa med koksalt". Har ni testat koksaltsköljning?

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2011-06-17 07:28:38

Hej! Det går bra med kurserna, de har inte riktigt kommit igång, men det verkar bli en hel del att göra. Ja, synd att det inte blev nått för dig! Jag mår bra, hoppas du också gör det trots pollen. Jag har för mig att Anneli skrev om att rönnbärsblad kan hjälpa mot pollen, typ avkok på det. Men du kan ju höra med henne. Kram

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-06-17 08:43:03

Tack :) Måste träna mer på den, men nu vet jag att kommer upp iaf :)



Har inte semester än på några veckor, men det ska bli skönt när den väl kommer...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild