Kropp och själ

leslita.blogg.se

Inga förväntningar bara hopp

Publicerad 2011-06-06 20:25:48 i Mina tankar,

Jag har försökt planera in en träff med en kille ganska länge men det tycks inte vara meningen. Han bor inte i Sverige men är här på besök nu i tre veckor. 2 veckor har redan gått och visst förstår man att han vill träffa familj och sådär i hemorten, men hallå? Det är nu eller aldrig, jag tänker inte hålla på vänta på någon kille. Thats just not me. Inte heller tänker jag ringa och fråga hela tiden. Har du hittat biljett, har du hittat hotell, när kan du komma? os.v

Så jag funderar på likheter och olikheter emellan hopp och förväntningar. Går det hand i hand? Jag har alltid haft hopp att vi skulle träffas någon dag men samtidigt har jag absolut inga förväntningar på honom. Har man inte redan tappat hoppet om man inte förväntar sig att han kommer göra det man hoppats på?    

http://samzodiac2.files.wordpress.com/2007/09/jo_wall_virgo.jpg?w=667&h=841

Dagens Horoskop (Jungfru):
"Ibland leder kärleken till motstridiga viljor och konflikter uppstår lätt, men kom ihåg att hoppet är det sista som sviker. Utnyttja informationen du får fram idag till att flytta fram dina positioner fler steg. Ellen Key -Bildning är allt som blir kvar, sedan vi glömt allt vi lärt oss"...

Tiderna förändras.
Snackade med mamma. "The queen of romance". Hon drömmer så mycket ibland. Hon säger att jag ska skita i honom och att han inte verkar bry sig. Ord är bara ord. Jämfört med hur hon blev uppvakad som ung. Du förtjänar mer, killarna ska anstränga sig säger hon. Ja så om man inte tar första bästa flyg direkt till Stockholm med en stor bukett röda rosor och berättar hur mycket han har saknat mig så är han inte värt det? I dont know, jag tror bara att tiden förändrat romantiken. På 2000 talet går det inte att ha samma förväntningar på en kille som förr.

Eller?
Vad tror ni om allt?

Kommentarer

Postat av: Katariina

Publicerad 2011-06-06 22:04:38

Hmm, svårt det där och jag vet ju inte vad ni har för tidigare historia men nog tycker jag det är dålig stil av honom att ens höra av sig under sin tid här, särskilt som ni planerade att ses. Jag håller nog med din mamma här, att du är värd bättre och visst finns det killar som kan uppvakta.Det ska inte vara så lätt för dem dock o tro att en blombukett räcker. Men om han inte ens bor i samma stad/land som dig kanske det blir svårt för er att ens ha en relation??? Sitt inte och vänta på honom, ut och flirta och lev livet, du är ung och vacker och det finns säkert massor med beundrare därute. KRam

Postat av: zenia

Publicerad 2011-06-07 09:11:22

Din mamma har rätt!!! Vill han så kan han. Är en kille genuint intresserad utav dig så gör han allt som krävs för att få träffa dig.



Det finns så otroligt mycket killar och du är en fin tjej med mycket att erbjuda och därför har du råd att vara kräsen.



Killar kan fortfarande uppvakta trots det samhället vi lever i idag. Jag har fått allt möjligt, buketter, presenter och till och med låtar skriva till mig. Så var kräsen och välj noga :) när rätt kille dyker upp så kommer han gör allt för att få dig!

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-06-07 13:28:07

Jag tycker att det är skillnad på hopp och förväntning. Förväntar man sig något så är man övertygad om att det kommer att ske, det är mer tillit i det än i hopp, som är mer en önskan man tror är möjlig. Det är mina definitioner av orden.



Jag tog kontakt med min kille när vi träffades. Först på internet (fast då var jag inte intresserad), sen gick jag fram till honom när jag såg honom ute på en klubb (då var jag inte heller intresserad), och sen skötte sig allt av sig självt. Om killen det handlar om aldrig ens har träffat dig så har han ju inte fått någon chans. Han kanske skulle falla som en fura bara han träffade dig, så jag tycker att det är lite tidigt att börja spela svår. Jag tycker inte att det går att bedöma folk på internet, i alla fall har jag haft fel varenda gång. Om du verkligen tycker att det är värt det tycker jag att se till att träffa honom, men i övrigt håller jag med både din mamma och Zenia om att det finns massor av killar och att du kan vara kräsen! :)



Kram!

Postat av: Mali

Publicerad 2011-06-07 17:33:22

Fin blogg

Postat av: camilo

Publicerad 2011-06-14 11:26:44

din mamma har helt rätt. skit i honom ;) lycka till <3

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-06-16 19:58:08

Svar till Camilo:



Ja jo han har åkt hem nu och han hörde inte av sig när jag smsade så YES jag skiter verkligen i honom! :) Tack Kramar

Postat av: camilo

Publicerad 2011-06-21 17:27:37

all lycka till dig fina lesly :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild