Kropp och själ

leslita.blogg.se

Dra till sig skador...

Publicerad 2011-08-28 12:40:56 i Mina tankar,

Ja nu fick jag sätta pricken över  bokstaven " i " på hela min situation. Ingen plugg vad jag vet och dessutom kommer jag inte heller kunna jobba eller dansa på några veckor. Jag har skadat mig. Såå tajmat.

Man undrar om det hör i hop med LOA, Law of attraction. Att jag på något sätt ska ha dragit till mig detta? Jag kanske sen den senaste dåliga nyheten har gått runt och tänkt negativt. Har tänkt att inget kan bli värre nu o.s.v. Kan det finnas en mening med en olycka? Är inte en olycka oförväntat...

Men jag har försökt medvetet att tänka positivt. "Allt har ordnat sig, allt är som det ska". Den tanken höll inte hela vägen ut eftersom att jag är en praktiskt och realistik person. Om jag inte ser lösningen så finns den inte.

Jag låg i alla fall igår och gjorde lite mindefulness när jag hade ont. Det hjälpte emot smärtan. Man ser vilket otrolig kraft en liten tanke kan ha.

Kreativ insikt


Tack min kära granne och vän Ahmed för att du hjälpte mig i går vid olyckan och fick mig till sjukhuset.

Kommentarer

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-08-28 13:02:15

Ibland kommer all skit på en gång :( Jag skickar massor med positiv energi och hoppas verkligen att skadan inte är så allvarlig.



kram

Postat av: Maria

Publicerad 2011-08-28 14:27:37

Åh hoppas du läker snabbt! Vad var det som hände? Det är svårt att "leva som man lär" när det gäller LOA när jobbiga saker händer. Men i det undermedvetna kan det finnas mycket som påverkar... jag menar, jag ville ju såklart inte vara med om det jag varit med om, men jag ser ju nu att jag förmodligen ville det på en högre nivå. För att hamna på rätt väg. Fast när du känner att du redan va på rätt väg är det förstås svårare.. Sänder dig massa styrka och läkande kraft!!! KRAMAR

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-08-28 20:54:03

Ajaj, hur lyckades du med det? Låter väldigt otrevligt :( Kommer garanterat att sakna dig på OP framför, du är alltid så kul att träna med :)

Skickar mer positiv energi och läkekraft!



kram

Postat av: Becca

Publicerad 2011-08-28 21:24:25

Nej usch. Krya på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild