Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pride jobb

Publicerad 2011-08-03 13:39:21 i Vardag och nöje,

Hej på er, jag har jobbat som volontär i 2 dagar nu, det har varit intensivt och roligt. Jag är sjukvårdare så jag får gå runt med en gul väst och radio som jag kommunicerar med vid olyckor. Det har hänt en del ändå allt från epelepsianfall, skallskada till att någon ramlat och skrapat upp knä och armbågar till volontärer som har skoskav och huvudvärk hehe. Sjukvårdsväskan innehåller allt!

Men i dag är jag ledig så jag ska åka till pride (Kungsträdgården) och kolla in var som finns som besökare för första gången. Ska möta upp lite kompisar och ikväll är det rocktema så det blir nice. Imorgon är det shlagertema, det kommer att vara fullt :D Här kommer lite bilder:


En bebis som väntar på sin mamma som köper leksaker till sig själv :)


The blue bunny komikern på mellanscenen


Tiara feministen som sitter vid Feministbåset


Mannen som födde 3 barn föreläste i måndags på stora scenen.

Jag jobbar inte förren på fredag igen men gå gärna dit och besök pride. Det är gratis entré.

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-08-03 23:04:15

Kul att se sin egen dotter på bild på din blogg!! He he he...!! Verkar vara mycket kul på Pride!! Synd att det är så långt att åka...!

Här kommer svar på din kommentar på min blogg:

Det är jag säker på att hon är OK med!! Hon är ju liksom en "offentlig person" och florerar både på bild och videoklipp både här och där!! :D

Kram!!

Postat av: Sofia

Publicerad 2011-08-04 14:07:13

Ja, jag älskar hundar så det känns som en perfekt utmaning för mig! Headern ljuger inte, jag har pojkvän men tycker att det är roligt med pride :D Detsamma du!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild