Kropp och själ

leslita.blogg.se

Flourfritt tandkräm

Publicerad 2011-04-08 16:00:00 i Hälsonytt,

Hej på er! Jag har ångrat mig angående att bli försäljare för forever living. Dels fanns det ingen efterfrågan och så insåg jag att jag inte har tid. Men den största anledningen är för att jag inte kan stå för alla produkter. Men vissa kan jag rekomendera nu när jag har läst på, och dessa är:
  • Aloe vera drycken som är naturlig
  • Deodoranten som är magnesium fri
  • Tandkrämen som är frourfri
Så i dag tänkte jag skriva lite om Flour! Flour är inte bra för oss det är rester från aluminiumproduktionen som "The Aluminium Company of America" ville bli av med så därför förespråkade de att flour var bra för människan. Den lögnen har hållt sig kvar alldelse för länge. Men för er som inte vill använda flour så finns en super bra tandkräm från Forever som är flourfritt och innehåller aloe vera.

De säger att det är en munkräm för den är inte bara till tänderna. Om man har ömt eller skadat tandkött så har aloe vera läkande egenskaper, bra för slemhinnor. Denna tandkrämen innehåller heller inget slipmedel som finns i de flesta tandkrämer. I längden förstör det emalljen och tändernas yta. Om man säger ett lite dramatiskt exempel så tänk så här: Vad händer med ytan på fönsterglaset om man skulle rengöra det med sandpapper?

Forever living Tandkräm


Vad använder ni för tandkräm?

Nu ska jag i väg på poledanceträningen, det är sista för denna omgången.

♥Relaterade inlägg: Flour = gift?,

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-04-08 20:04:49

Jag har funderat lite på det där med flour men inte satt mig in i det, så tack för inlägget! Jag trodde att det bara var för att vi redan får i oss för mycket flour genom kranvatten och annat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild