Kropp och själ

leslita.blogg.se

Liv på en annan plats?

Publicerad 2010-10-07 10:50:30 i Andlighet,

Nu för tiden är det vanligare för mig att träffa personer som tror än att träffa personer som inte tror. Jag har sökt mig till personer som mig och jag har lyckats många gånger. Det är jag tacksam för. Men oftast är det på internet och när man är i det verkliga livet så stöter man på skeptiska människor. Jag säger inte att det är fel att inte tro. Man måste uppleva innan, för att kunna känna. Och man måste öppnas sig innan man kan uppleva.

I helgen träffade jag en nybliven vän från klassen, vi tog ett glas vin och satt och prata. Plötsligt började vi pratade om trosåskådningar. Så kom vi in på ämnet utomjordningar. De frågade om jag trodde på utomjordningar, och alla skrattade. Men plötsligt säger jag: "JA det är klart att jag tror på det". Hur kan ni inte göra det?, undrade jag.


Tror ni verkligen att vi människor och djur är de ända existerande levande
varelserna i hela universum som är oändligt?

Foto: NASA/ESA/ESO/Wolfram Freudling et al. (STECF)
Foto: NASA/ESA/ESO/Wolfram Freudling et al. (STECF)

Vad tror ni? Försök att motivera era svar lite. Varför tror ni inte det? Vad har fått dig att tro på det?

♥ Fler inlägg om tro: En ung spirituell själ, MIN TRO, Ta in på hotell- i rymden,

Kommentarer

Postat av: Lilitha

Publicerad 2010-10-07 11:10:19

Ja, för det första så vore det konstigt om bara jorden i heeela universum skulle ha liv. Och det finns ju såå många berättelser om kontakter. Säkert är många bluffar, men inte alla. Såg du "Närkontakt av tredje graden" härom natten? En vacker skildring om mötet med utomjordingar. Nej, det finns för många berättelser och händelser som gör att i alla fall jag tror på flera liv i universum. Intressant fråga...



Från det ena till det andra. Vi har Fokus, där jag bor, ocd de håller en yogakurs några kvälla i veckan. Ska försöka mig dit i nästa vecka..Vi får se hur det går med det...haha. Kram Lilitha

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-10-07 12:26:38

SJÄLVKLART finns det liv på andra planeter!! Varenda stjärna är ju faktiskt en sol!! Det finns billioners billiaders planeter där ute!!

Förmodligen finns det civilisationer som är långt mycket mer utvecklade än vi ärthjärnor på den här planeten!! Säker finns det planeter där utvecklingen inte kommit lika långt som här, också.

Men att tro att vi är ensamma i detta oändliga universum är ju så dumt så det är skrattretande!!

Postat av: Maria

Publicerad 2010-10-07 12:27:47

Hehe, för ett år sen trodde jag inte på liv på andra planeter.. men nu känner jag som du: hur kan man inte tro det? Antar att man måste öppna ögonen ibland :)

Det börjar bli bra nu, är pigg igen!! Så nästa vecka kanske vi kan ses? Träna, scrapbooka, vara kulturella eller andliga... jag behöver sällskap, hihi!

kram

Postat av: Maria

Publicerad 2010-10-07 15:00:33

Ja, massa roliga saker... vad ska vi göra först tro?? Vi kanske kan ses både måndag och onsdag, hihi! Vi kanske kan gå på diksha på onsdag? Eller på bio, eller simma... det vore också kul. Haha. Och scrapbooka hemma hos dig på måndag kanske? Vad tror du? Jag är öppen för förslag. Kram

Postat av: Viralila

Publicerad 2010-10-07 15:05:28

Hej hej!

Det är en gåtfull värld vi lever i och det finns så mycket mer än vad vi vet om. Det skulle kunna finnas annat liv i Universium. Små organisamer och liv i vattnet, för det var ju det första tecknet på liv på våran jord.



Ljus*

/V

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild