Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pride Paraden 2010 Stockholm

Publicerad 2010-08-02 13:34:18 i Vardag och nöje,

Jag var på Pride paraden i Lördags med Camilla och Dennis. Och oj vad kul vi hade! Hahah det var en sån skön stämmning och alla var glada och stolta. Först satt vi på trotoarkanten så att vi kunde se allt men sen ställde vi oss upp för att det var omöjligt att sitta still. Vi dansade med musiken och stod och klappade :) Efter sista gruppen i paraden så följde vi efter fram till festivalsområdet. Detta var verkligen en av dem roligaste dagarna ever.
Och igår på söndagen så var vi på Prid House ung och kollade på utställningen med bilder, fotografier och dikter. Det var väldigt berörande, att man får gå igenom så mycket bara för att man har en annan läggning.
Pride Paraden 2010 Stockholm
Pride Paraden 2010 Stockholm
Pride Paraden 2010 Stockholm
Pride Paraden 2010 Stockholm
Pride Paraden 2010 Stockholm
Pride Paraden 2010 Stockholm
Pride Paraden 2010 Stockholm
Pride Paraden 2010 Stockholm
Vem var där och kollade? Kanske var du med i paraden?
Rösta 1.Vill ha fler bilder 2. Nej tack det är bra.

Kommentarer

Postat av: lola

Publicerad 2010-08-03 20:31:51

hey gumman, hur e dt med dig?? .. hoppas allt e bra i sthlm .. puss

Postat av: Stefan

Publicerad 2010-08-03 23:37:15

Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs alla bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom viktnedgång, träning, sjukdommar, mental hälsa, livsstil, mm. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.



http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-08-04 23:39:14

Åh! Om jag hade vetat att du skulle gå på Pride skulle jag berättat för dig om att du hade kunnat träffa min äldsta dotter där!! Henne kunde man hitta i Fi-tältet - en rosa historia som dottern inrett med hjälp av lite vänner! (Du kanske såg det??) Min stora dotter är riksdagskandidat för Feministiskt Initiativ och kallar sig för Tiarafeministen. :D Hon är nr 12 på riksdagslistan till årets val!! Linnéa Sjögren heter hon och är alltså storasyster till Ylvali. :D

Om du googlar på Tiarafeministen kommer du få upp massor om henne - hon har bl a 2 bloggar och finns på videoklipp på youtube!!

Vaddå stolt morsa??? ;-) Klart jag är - fast jag inte alltid delar hennes åsikter! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild