Kropp och själ

leslita.blogg.se

Om hur det gick på intervjun.

Publicerad 2010-09-01 00:25:54 i Spa & Massage,

Jag har varit så uppspelt angående Journalistik programmet att jag inte hunnit skriva något om Jobbintervjun jag var på i måndags. Det gick bra, min arbetsgivare var trevlig och vi kom överens om att jag ska jobba varannan helg på Selma city spa inne i Sthlm Centrum. Sedan kommer Beauty assistance att höra av sig så fort de hittar något extra på kvällar och på andra ställen. Detta bemaningsföretaget skickar ut terapeuter till alla stora spa anläggningar/hotell i Stockholms län.
Fotbad med rosor

Imorgon bitti ska jag tillbaka dit med schema eftersom att vi inte hade fått reda på vilka grupper vi skulle indelas i. Jag blev grupp 4 av 4 i klassen. Så jag ska lämna i schemat så min arbetsgivare kan se vilka dagar hon kan boka in mig på. Dessutom ska jag ge en provbehandling, en 20min ryggmassage. En regel bara för att försäkra kvaliteten. Och på kvällen har jag bokat in en kund på hemmabehandling i klassisk massage. Det känns roligt att jobba lite terapeutiskt vid sidan om studierna.

Imorgon börjar jag lektionerna kl 11:00 och slutar 17:00 så det blir inte så lång dag. Idag slutade vi 20:00. Vi hade kvällsföreläsning av Björn Häger som jobbar på kalla fakta. Det var väldigt roligt. Vi skrattade mycket. Föreläsningen handlade om intervjuteknik så det var givande.

Nu ska jag sova. God natt!

♥Relaterade inlägg: extra jobb,
♥Länk: Beautyassistance,

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-09-01 18:04:51

Va' härligt ditt liv börjar utforma sig!!

En liten fråga bara: Hur i hela friden går det att massera med de där - i och för sig ursnygga - naglarna?? :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild