Kropp och själ

leslita.blogg.se

Jobba ombord :)

Publicerad 2010-04-18 19:22:22 i Hälsonytt,

Hejsan! Hur mår ni? Idag har jag inte gjort så mycket, kollat klart på True blood första säsongen. Det blev 4 avsnitt på raken. Och så har jag vaxat benen :) Lent och fint. Hoppas bara på sol så att man kan få visa benen snart också.

Jag kan berätta att jag ska på en intervju i Juni, jo det är långt kvar men dem är bara i Sverige typ 2-3 gånger per år. Det är ett av världens ledande bemanings företag som anställer spa terapeuter, massörer, akupunktörer, hudterapeuter, barberare och frisörer på kryssningsfartyg! Jag skulle egentligen gått på intervjun i Mars men då kändes det inte helt rätt på grund av mina andledningar att lämna allt, men nu finns det inget som hindrar mig så jag mejlade dem och frågade så sa dem att yes, mitt cv är sparat och jag är välkommen i Juni. Jag hoppas verkligen på detta nu. Har sökt jobb överallt och inte fått något napp på det jag vill jobba med. Visst har jag fått flera arbetserbjudanden men det har jag tackat nej till. Så jobba ombord och se världen, here i come! Ska bara fixa en väldans massa papper först, haha

ansiktsbehanling

Jag behöver en person som jag ska utföra ansiktsbehandling och ryggmassage på, någon som bor i Sthlm som skulle vilja det. Gärna en trogen läsare.

Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2010-04-19 15:17:06

Hehe aaa det var as gott:) Jag är en blaning av chilenska,italienska, spanjorska och tyska:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild