Kropp och själ

leslita.blogg.se

Klassfest och snygg frisyr

Publicerad 2009-09-14 13:02:44 i Vardag och nöje,

Yes och igår var jag på klassfest! Det var roligt att få träffa dem nya studerande i SPA som har samma intressen och tankesätt. Dem flesta samtalen kratsade runt, spa, hälsa, spirituellt och dans. Försöker värva intresserande till min blivande dansgrupp. Läs om det *här*.
Vi hade en trevlig kväll med snittar och bål. Sedan öppnade student puben och det blev en hel del dansande.
Jag har redan fått kunden till flera saker. En tjej vill att jag ska fixa hennes naglar till hennes bröllop, en annan vill att jag ska lägga tarot på hennes frågor. Och en tredje vill börja i min dansgrupp :)

Jag försökte göra denna frisyr igår. Det blev en snabb improvisation, jag ska testa att göra om det någon annan gång. Har kommit på nu att jag har ganska långt och tjock hår och borde därför uttnyttja det när det går att göra vilken frisyr som helst! :D Bild på hur jag såg ut kommer väll säkert någon att lägga upp från kvällen. Jag tog aldrig kort för att vi fick stressa till bussen :P Lägger in när jag ser nått ;)



Funderade även om jag ska byta design. Vad tycker ni? tröttnat eller nöjd med min design? Ska kanske vara med i en tävling eller köpa en eftersom att jag inte lärt mig hantera sådana program. Nån dag ska jag lära mig.

Vad har ni gjort för kul under helgen!?

Kommentarer

Postat av: cilla

Publicerad 2009-09-14 13:05:28

du verkade ha en bra dag, hoppas den blir lika bra idag. kramisar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild