Kropp och själ

leslita.blogg.se

Tränings förberedelser.

Publicerad 2009-01-09 15:50:54 i Dans & Annat,

Wiee idag ska jag köpa Träningskort. Känns roligt att få komma igång med träningen nu. Motivationen är på topp. Jag har suttit och funderat på ifall man skulle köpa gruppträningskortet eller gymkortet eller både och.
Jag har bara testat 2-3 gånger att träna på gym men aldrig under en längre period. Gillar mer rörelseglädje då man tränar hela kroppen samtidigt och får röra sig lite mera fritt.  Har alltid känt att jag borde "gyma" pg.a. mina knäleder. Och nu när jag såg vilka gruppträningspass det finns på schemat så blev ja lite besviken. Det enda som lockar är core, afropowerdance och poweryoga. Men core, afropowerdance är på samma dag så det blir antingen eller. I vilket fall, nu tjatar jag. Två pass i veckan är för lite. Jag pratade med en kompis på lunch rasten idag, hon ska köpa gymkort så vi ska börja träna tillsammans =) Hon har bil och körkort också. Haha då slipper jag anpassa mig efter dessa J"#%a busstider. Var tredje timme går det en.   


Ja sen måste man ändra sina mat tider också. Jag brukar äta lunch 12, mellanmål typ nu vid 4 när jag kommer hem från skolan på eftermiddagen och så lagar jag middag och äter vid halv sju. Men det är bara att byta plats o äta midagen först träna sen och äta mellanmål efter. Så nu ska jag laga mat. GI mat såklart. Så här skrev jag i en uppsatts i delkursen Kost och Träningslära!

Copy
Man bör planera så att man hinner äta 2-3 timmar före träningen. D.v.s. inte för tätt inpå om det är lagad mat, däremot går det bra och är rekommenderat att fylla på med ett litet mellanmål 1 ½ timma innan. Beroende på vad det är för aktivitet så kan dessa tider variera, om man tänkt träna på gym eller gå ut och springa; då skillnaden är kondition gentemot styrka. Ska man utföra ett konditionskrävande pass ska man äta långt innan jämfört med ett styrkepass då det går bra att äta tätare inpå träningstidens start. 
-Lesly Valencia-



Blommiga Ihopskjutbara StavarIgår fick jag mina Gåstavar så jag kan promenera till våren! =)

Kommentarer

Postat av: Deleon

Publicerad 2009-01-09 18:53:22

Söta gåstavar :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild