Kropp och själ

leslita.blogg.se

Gympa!

Publicerad 2008-12-18 16:47:36 i Dans & Annat,

Vi håller på lägger upp ett pass i skolan just nu. Två och två ska vi hålla i en pausgympa. Sedan till nästa termin så ska vi lära oss lägga upp ett helt pass. Vi har fått testa på några pass på skoltid, det va roligt. OCh jobbigt! oj. Vi hade musikanalys som är en viktig del av kursen. "pulsa" varje låt, göra rörelser efter rätt takt och skriva upp karatären på låtarna. Min kompis som jag jobbar ihop med var här idag med ett par tränings Dvd skivor för att få inspiration. Vi hade roligt. haha Jag fick låna en dvd skiva av henne. Av allt från pilates till arobicbox til Yoga så gissa vad jag valde :P 
Carmen Electra´s hip hop. haha gissade du rätt? Jag fortsätter förvåna mig själv ibland. Finns inget jag inte kan låta bli att bli nyfiken på som jag bara måste få göra eller testa!     



Även under lovet måste jag fortsätta plugga. Håller på läsa om kognitiva metoder i boken idrottspsykologi. Sedan läser jag motivation för motion och prestera avspänt (Handboken till avslapnings cd skivan). Det går riktigt bra, fast än det är kurslitteratur. Roligt! Ska lära mig hur man ger någon motivation och så ska jag ha ett samtal med min lilebror som behöver komma igång. Självklart börjar jag ju med ett coaching samtal för att få mer att utgå ifrån. 

ne nu får jag sluta!  sitter och planerar hur jag ska pina min familj med kunskaper jag skaffat mig :P ush! hahahah



 

Kommentarer

Postat av: tiiiinaa

Publicerad 2008-12-22 18:05:18

jo, jag får se hur jag gör med skorna :) hehe ..

hahaha oh jo, men längtar mest efter att få öppna julklappar :p haha julmaten är jag inte så mkt för faktiskt :p hur är det med dig annars sötnos?

Postat av: JohannanMaria

Publicerad 2008-12-28 02:34:50

Jag anmäler mig frivillig till massage sen ;D God jul och massa kramar till dig! Du är saknad<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild