Kropp och själ

leslita.blogg.se

Forever living

Publicerad 2011-03-28 15:10:01 i smink och hudvård,

I dag ska jag på möte med forever living, det är ett märke som säljer Aloe vera produkter. Faktiskt Världsledande inom aloevera. Helt naturligt, de kontrollerar allt från jorden, tillverkning till produkten och slutligen paketet.

Forvever living

Bästsäljaren är den drickbara gelén, den är bra för imunförsvaret, reglerar ph värdet och gör så att magen kan ta upp näringen och tillgodoförse den enklare. Men andra ord bra för magen och hälsa, Finns i original och som smaksatt.

Forever har över 200 olika produkter, smink, baby och även aloevera för djur. De vanligaste prosukterna som jag förmodligen kommer börja sälja är drickbar, handkräm, läppvård, tandkräm och några till.

Så i dag ska jag träffa en kvinna som är team återförsäljare och så ska vi gå igenom lite siffror och få mer information.

Har ni testat forever living? Vad tror ni om Aloevera?


♥Hemsida: Forever,
♥Relaterat inlägg: Leslita = försäljare?,

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2011-03-28 16:08:23

Om det är liknande säljsystem som http://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=874 har, så var försiktig. Deras system bygger på pyramidspel.

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-03-28 16:17:34

Helt naturliga!? Vad då, har de slutat med parabener sen jag köpte deras produkter för något år sen? Deras Aloe Vera Heat har hjälpt mig flera gånger när jag har haft ont, och jag använder den rena aloe vera-gelen på finnar, men när jag gjort slut på de tuberna tänker jag inte köpa produkter från dem igen. Om de nu verkligen inte blivit helt naturliga på riktigt.

Postat av: Maria

Publicerad 2011-03-28 20:32:39

Min mamma använder de produkterna, men helt rena tror jag inte att de är... inte enligt innehållsförteckningen. Jaja, vill du luncha på onsdag eller torsdag? Kram!

Postat av: Becca

Publicerad 2011-03-28 21:40:19

Så spännande! Jag har arbetat med den drickbara aloeveran när jag jobbade hos en kund som personlig assistent.

Postat av: Eva

Publicerad 2011-03-28 21:56:11

Ja, jag testade en gång för länge sedan men märkte ingen skillnad. Och eftersom det var rätt dyrt så handlade jag inte mer. Är väl annars en sån där som testar det mesta i hälsoväg, bara för att jag är så nyfiken :-)

Just nu tipsar jag alla om d-vitamin och Symbioplex. Jättebra!



Såg du mitt inlägg om schamanboken förresten? Har för mig att du är intresserad av sånt. Det är lite lustigt det där; för ju mer man läser om andra kulturer desto mer inser man att det finns mycket som förenar olika folkslag. Bland annat det där andliga och sånt som rör hälsan.

Postat av: Micaela

Publicerad 2011-03-28 22:13:26

Hejj var gärna med i min blogg tävling, för mer info besök min blogg =)

Postat av: Qbrium

Publicerad 2011-10-17 22:59:36

Jag har testat aloevera. Gillade inte aloe99, men aloe-gelen från Dermanord var toppen... men ack så dyr. Funderar faktiskt på att köpa hem en aloeplanta... men eftersom jag har eksem bör jag väl kanske inskaffa ganska många.. haha!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild