Kropp och själ

leslita.blogg.se

Skogshöjds SPA i Södertälje

Publicerad 2011-08-27 19:59:22 i Spa & Massage,

Hemma efter jobbet. I dag var jag i Södertälje och jobbade för första gången på ett spa som heter Skogshöjds Spa. Det är jätte fint och stort men mycket badpoler.

Förutom klassisk massage fick jag ge en olivoljemassage som var nytt. Det är uppvärmd olivolja som man masserar med och den är väldigt lugn och avslappnande. Inga tryck och knådningar.


Tog lite kassa bilder med kameran.

Sen hade jag en duo. Första personen får bada kurbad och den andra få ryggmassage och sen byter de plats.

Och slutligen fick jag göra en hot stone som var ett tag sen. Den var lite knepigt i början för det är en varmvattenbehållare och jag är mest van vid värmeplatta. Men när jag har använt vattenbehållare så har det funnits ett litet nät som man fiskar upp stenarna med. Det hade de inte här så jag var livrädd att doppa händerna i. Ähh doppa handen i en bunke med kallvatten som du ställer här bredvid och sen får du snabbt i med fingrarna sa hon som jobbade där. Kände inte helt rätt. Tror ni jag vågade nämna att jag får allergiutslag av varmvatten (urtikaria). Haha men sen gick det ganska bra.


Inne i duorummet.

Det bästa är att det ligger i Södertälje som inte är så långt hemifrån mig. Hoppas jag får vara där mer. Har ni varit där?


Kanske verkar som att jag agerar som om ingenting har hänt ang plugget. Och jo det är sant. Jag låtsas som ingenting för jag vill inte tänka på det :( Men tack för alla snälla & uppmuntrande kommentarer...

♥ Länk: Skogshöjds Spa,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild