Kropp och själ

leslita.blogg.se

Hälsomål

Publicerad 2010-10-06 10:40:16 i Hälsonytt,

Nej nu är jag riktigt peppad att bli mer hälsosam. Träna ordentligt, (men börja försiktigt). Efter poledance lektionen så märkte jag hur svag jag är och att jag blivit ovig. Jag som var som gummi förut. Så nu har jag satt upp enkla mål som jag ska göra varje vecka.

Leslitas tränings mål:
Armhävningar (3 st per/dag första veckan)
Situps (10 st åt varje håll per/dag i två veckor)
Strechning av helkropp (varannan dag)

Så detta ska jag göra är min plan :) Sen ska jag lägga till antalet yoga ställningar per vecka och lite gummibandsträning, men en sak i taget.
chokladChoklad...
Leslitas kost mål:
Sluta äta sötsaker från och med i dag 6 okt.
Börja äta mellanmål ordentligt så att sötsuget försvinner.

Sätt upp liknande mål för dig själv så peppar vi varann, Är det någon som är med mig? 

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-10-06 11:35:50

Har du ätit mycket sötsaker tills nu? Jag äter så lite att jag snarare har som mål att börja äta lite sötsaker ibland istället, vilket jag misslyckas med hela tiden! :(

Postat av: Maria

Publicerad 2010-10-06 12:56:46

Jag vill också komma i form nu!! Jag tror jag köper kort i farsta snart. Jag tänkte dra med min mamma på Body balance nästa torsdag, hon vill så gärna hitta någon lugnare träningsform. På söndag ska jag förresten börja gå på meditation på Odenplan kl 17.30. Om du vill/kan får du gärna följa med. Kram!

Postat av: Lilitha

Publicerad 2010-10-06 14:31:25

Jag har ett gymkort som jag betalar varje månad...till ingen nytta. Men jag ska se till att komma igång nu. Har planerat att börja på Yoga i över ett år nu. Jag är en riktig slapphög...haha. Kram Lilitha

Postat av: M i z c a.se - Tredje gången gillt?

Publicerad 2010-10-06 21:28:20

Tackar .. Jo, får se vad det blir =)

Postat av: Viralila

Publicerad 2010-10-07 21:36:07

Hej Leslita!

Vad kul att du är motiverad till att träna och äta lite sundare. Det är en bra idé att göra små förändringar för då hänger psyket med och det finns en stor chans att lyckas. Vad är det för yoga du vill pröva på?



Jag vet inte riktigt vad jag äter. Det som jag har lust med Skrattar Just nu är jag hungrig jämt. Jag ökade på träningen rejält, från att ha kunnat träna 3 dagar i veckan till 6. I LOVE IT! Känns äntligen som jag är på väg. Jag kan verkligen engagera mig i yogan och styrketräningen.



Kramar*

/V



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild