Kropp och själ

leslita.blogg.se

Minerals

Publicerad 2009-11-28 19:32:51 i Andlighet,



Många av mina kristaller, upplaggd efter färgtoner. Detta var senast det var fullmåne för då lade jag ut alla mina kristaller på balkongen i månskenet under hela natten och dagen efter så lade jag upp dem så här fint för att torka med rökelse och tänka ljus såklart :)

Jag funderade på en sak här om dagen, att om jag skulle flytta utomlands vad skulle jag ha med mig? Mitt svar blev, alla mina kristaller, hälsoböcker och magiska prylar, ytters lite kläder. Sen är jag nöjd. Så mycket betyder detta för mig.



Har även en kass video på kristallerna, vill ni se? Om ni vill så kan jag sätta ut alla namnen på mineralstenarna också :) Men då får ni säga till!

Vilka mineralstenar, kristaller äger du?



*Mer om krisatller finner ni under kategorin Magiskt utövande

P.s Skriv gärna en affirmation *här* så kan du gärna dela med dig

Kommentarer

Postat av: Julia [ Fotobloggen ] ♥

Publicerad 2009-11-28 20:51:10

tjänsten är att bli meddlem här : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=228168 sen är det inte mycket mer du har gjort mig en väldigt stor tjänst genom att varvat mig på den sidan och då kan jag snabbare vinna ett presentkort. Om du själv sedan vill försöka vinna ett presentkort så kan du läsa mer på sidan

snälla snälla.

kramar Julia

Postat av: Julia [ Fotobloggen ] ♥

Publicerad 2009-11-28 20:58:55

visst ska lägga till dig nu direkt:)

Postat av: Räven

Publicerad 2009-11-28 21:22:35

Åh vad fint :)



Tänkte bara säga att inlägget är uppe nu!

Postat av: cilla

Publicerad 2009-11-28 21:42:06

tack för ditt inlägg, du är alltid så glad och positiv. kramisar

Postat av: Räven

Publicerad 2009-11-28 22:43:28

Åh, tack :)



Jo visst är det. Tao enligt Puh (eller The Tao of Pooh på engelska) är jättebra för att förstå. Det är lite lustigt att något så ”simpelt” kan vara så svårt att greppa för vissa.



Ja verkligen, har mycket svårt för att ”sälla mig” till religioner. Var kristen som liten eftersom det är en kristen familj jag är uppväxt i, har även jobbat inom kristen församling i ett år (augusti 08-augusti 09) och lärde mig jättemycket men insåg verkligen då att kristendomen inte är för mig.



Tack, och detsamma :) <3

Postat av: Anneli

Publicerad 2009-11-29 01:23:14

Hej Lesly!!

Nu har jag skrivit och publicerat ett nytt blogginlägg där du (och alla andra) kan läsa mer om Psychic games!! Kul att du frågade!!

Fler frågor?? Bring it on!!! :D

Fina kristaller du har!! Jag fullkomligt ÄLSKAR kristaller!!! När jag flyttade från Stockholm till Dalarna för 16 ½ år sen så fullkomligt ruinerade jag mig på affärer som Indiankristallen och Kristallrummet, för jag tänkte att "på landet finns väl ingenting sånt att få tag på..."! Men det gjorde det ju, så nu har jag ännu fler kristaller!! :D KRAM!! //Anneli.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild