Kropp och själ

leslita.blogg.se

Varför dras tjejer till bad guys?

Publicerad 2009-02-13 16:19:00 i Psykologi,

(Frågestund svar Till Johan H fundering)

[Detta är mina egna tankar och jag tolererar inga elaka kommentaren i detta inlägg, Acceptera min yttrandefrihet tack]


För det första behöver vi definiera vad en bad guy är? Är det ett uttryck för en personlighet eller är han rent utav ett svin mot sina tjejer. Alla tjejer har varit tillsammans med en bad guy enligt sig själva, men hur "farligt" var det egentligen?
Jag tror att dem flesta tjejerna överdriver sina historier för att söka uppmärksamhet hos den nya killen.
Har man ett ex så pratar man oftast inte bra om denne utan kommer ihåg allt som var kasst. Alla som tjänar på att vränga på sanningen kommer att göra det.  

Alla tjejer vill väll känna sig trygga och beskyddade. Det ligger i naturen att välja någon som ser ut att vara en bad guy.  Han ska ha "The bad guy" looken. Även om man inte vill att han ska vara det egentligen. Man vill att han ska vara romantiskt och svag på insidan så att man på något sätt kan ta han om honom också. Lite grann iallafall =P. hehe. 

Bad guys framstår som självsäkra biffiga killar och det dras väll vissa till. Sedan finns sådana som är värsta misshandlaren och beter sig som en idiot. Då är det han det är fel på och inte dig som tjej. Sanningen är den att dem har inre problem och känslor som dem inte kan handskas med och låter det gå ut över flickvännen. 

Jag anser att det största problemet till att detta sker överhuvud taget är att man blir tillsammans för fort och inte ens hunnit lära känna varan. Sedan visar det sig att denna självsäkra starka kille inte är så självsäker och stark inners inne. Men det märker vi ju inte i tid. Varför man inte lämnar killen är nästa fråga?  ?  ? 

Jo det har jag redan berättat för er. Jo för att han är precis som vi vill ha honom nu när "sanningen" har kommit fram :O Detta beteende har ett ursprung. Man märker nu att killen är en hjälpsam liten stackare som inte kan "rå för" sitt beteende. (Och här kommer våran uppgift fram som tjej) Att hjälpa honom bli en bättre människa. Vilket är omöjligt! Obs! Men vi har hopp av att han ska sluta och att han ska bli en "God guy" Och nu får väl tjejen massa uppmärksamhet av alla andra runt om kring...
 
Jag har varit tillsammans med en kille som psykiskt misshandlade mig och det kallar jag inte bad guy utan han hade stora problem med sig själv och behövde psykolog hjälp. Sådana killar ska ni hålla er undan ifrån och det tror jag seriöst inte att någon dras till. Varför man fortsätter vara tillsammans men en sån här kille är delvis detsamma anledning som ovan men mest för att ens samvete inte vågar göra slut. Han lurar in en att hela hans värld skulle gå under. Och man vill inte såra honom genom at dumpa honom. Sedan finns det väll alltid något man gillar hos killen man är tillsammans med annars skulle man väll absolut inte varit det? "Bad guy" killar har en annan sida av sin personlighet som man attraheras av. Om ni inte redan hade fattat det utifrån hur jag har uttryckt mig. Dem har en annan sida som man vill hjälpa.    

Att man som tjej ska gå runt och berätta det att man har ett ex som var en "bad guy" och elak mot en är väl totalt meningslöst?! Oavsett om det var en psykisk eller fysisk åkomma. Jag har också blivit slagen av en kille men inte fan säger jag det på en dejt! Om man gör det så är man inte redo att inleda ett nytt förhållande utan behöver mer tid på sig att bearbeta det man varit med om.... så lägg av! =D 

Lurad?                        Lurad?


Sedan kan man vända på det hela och säga så att killar attraherar till sig en viss typ av tjejer och utstrålar en viss personlighet för att man vill ha en tjej som gillar den typen. Hänger ni med? Ja men det får vi ta någon annan gång.


Nu vill jag ha era kommentarer! Är något av det jag har sagt vettigt?

Om

Min profilbild