Kropp och själ

leslita.blogg.se

Gran Canaria nästa?

Publicerad 2013-07-30 13:37:00 i Reseledare Mallorca 2013,

Livet är underbart. Nu har jag varit här i Mallorca i två månader och det är en hel månad kvar. Helt ok jobb, lite trött på fulla engelsmän som inte har något hyffs men mestadels är det ganska bra här. Jag har redan börjat fundera på vart jag ska ta vägen här näst. Funderar på att åka till Gran Canaria över vintern. Där finns det mycket turister och speciellt svenskar. Men då vill jag jobba på ett familjehotell med barngrupper och ha mer kvälls shower! 
 
På förra veckans utklädningsdag åkte min gamla samba dräkt fram, tänkte att den skulle komma til användning när jag packade ner den. Wiho! 
 
 
I går satt jag uppe hela natten och sökte massa jobb. Mest i Stockholm som journalist/informatör, så att jag har något när jag kommer tillbaka men jag har kollat lite på animation jobb på canarie öarna och spanien. Det blir nog super bra :-)

Puss o kram på er! 

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2013-08-10 18:54:26

Vad underbart du verkar ha de där nere! :) Kram

Svar: Jo jag har allt haft det bra här, men nu längtar jag hem. Hem till min familj, vänner och poledance :P ;) Hur är allt med dig?
Leslita

Postat av: Malin

Publicerad 2013-08-15 12:41:58

Ja, lite borta bra men hemma bäst? :)
Jag har de bara bra! Tråkigt att de känns som höst redan här nere i skåne.
Är inte alls avis på var du är! ;)
När kommer du hem till Sverige igen? :)
kramar

Svar: Jaha, jag hörde att det varit en riktigt solig och bra sommar iaf i Trollhättan och Stockholm men skåne vet jag inte hehe. Jag kommer till Trollhättan runt den 15 september. Har inte bokat än men slutar 14 :P
Leslita

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2013-08-18 22:11:44

Hej! Harligt att livet ar underbart:) Jag kánner detsamma, jag ar pa Mallorca nu! Det ar en underbart vacker och harlig o! Ak dit istl for Gran Canaria:P battre har. Jag forstar var du menar med familjehotell. Vi foredrar lugna hotell som inte ar jattepopulara.
Ha det jattebra resten av tiden! Stor kram fran mej

Svar: Jag har inte sett deta meddelandet förän nu så jag visste aldrig att du var här och du fattade inte att jag också var på Mallorca. Gran Canaria var bara spekulationer på vart jag skulle här näst men det får jag se till nästa år.
Leslita

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2013-08-21 19:34:52

Pinsamt:/ min hjärna måste varit halvt bortkopplad under semestern. Jag hade för vana att säga att Mallorca är bättre än Gran Canaria.

Svar: Det är ingen fara
Leslita

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild