Kropp och själ

leslita.blogg.se

Snygg Nail art i silver och svart!

Publicerad 2013-02-05 21:51:46 i Nail Art Design,

Så snygg min senaste design blev! Jag är så nöjd. Första bilden är min vänstra hand och andra bildden är på min högra hand. 



 
Jag målade först två lager med silvrigt/pärlemor nagelack över hela nageln. Sedan gjorde jag tre vita diagonala linjer och fyra silverglittriga diagonala linjer emellan de vita. Slutligen använde jag mig av dot verktyg och "stämplade" random prickar i olika storlekar och så målade jag halvcirklar, typ bågar som ni ser på vissa naglar. 

De ihåliga prickarna då? Det som ser ut som cirklar är inte gjorda med free hand som man kan tro, jag har fuskat och tänkte dela med mig av hur. Snällt va? Gör först en stor prick i svart (eller annan färg) och låta torka. Sen gör du en mindre prick i vitt inne i den svarta pricken! Det är superenkelt. 
 
Vad tycker ni om denna designen? Lämna gärna kommentar
 
 

Kommentarer

Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Publicerad 2013-02-06 19:03:19

Det tycker jag var en fin komplimang. Jag beundrar Gynnings sätt att skapa konst - och att hon tagit sig högt upp i konstvärlden utan att ha en prestigefylld konstutbildning. Det är bra och beundransvärt (även om hennes kändisstatus hjälpt henne en bra bit på vägen). Hon är cool.

Svar: Ja vad bra! Jag gillar också hennes konst och visst har hon säker tagit några genvägar då hon råkar vara kändis :P
Leslita

Postat av: Qbrium

Publicerad 2013-02-06 22:31:27

Riktigt fränt, känns lite galaxy över det hela. Skulle absolut kunna tänka mig gå runt med en liknande design :)

Svar: Tack! Ja det kanske är lite galaxy =) Roligt att du gillade det och tog dig tid berätta det för mig =)
Leslita

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild