Marina miljöer. Fredag
Räkafton. Detta har vi trålat upp i dag i havet.
Det var bland det godaste jag någonsin ätit. Vi fick smaka på ungsbakad fisk i smörsås, kammusslor, Japanska jätteostron, Gullmarsräkor, romsäckar, krabba och till det hade vi nybakt bröd, färskpotatis och sallad. Sen är alltid majonaise och citron ett måste till havsmat.
Fler bilder.
Han håller i en fisk och en manet! Klicka på bilderna under.
Jag fick lära mig att rensa och filea fisk också. Det var svårare än jag trodde men gick bra till slut.
Gillar ni havsmat?
Det var bland det godaste jag någonsin ätit. Vi fick smaka på ungsbakad fisk i smörsås, kammusslor, Japanska jätteostron, Gullmarsräkor, romsäckar, krabba och till det hade vi nybakt bröd, färskpotatis och sallad. Sen är alltid majonaise och citron ett måste till havsmat.
Fler bilder.
Han håller i en fisk och en manet! Klicka på bilderna under.
Jag fick lära mig att rensa och filea fisk också. Det var svårare än jag trodde men gick bra till slut.
Gillar ni havsmat?