Kropp och själ

leslita.blogg.se

Lite skönhetsprodukter

Publicerad 2012-04-30 15:10:09 i smink och hudvård,

Hej jag har fått en förfrågning om att skriva lite om vilka produkter jag använder och smink. Jag är lyckligt lottad at jag inte har någon problemhy så jag behöver inte använda så mycket produkter. 

Det bästa tipset jag kan ge er är att investera i bra sminkborstar!

KICKS  Professional Foundationpensel 203 
Oavsett vilket märke man har så ska det vara 100% naturligt. Mineral smink alltså. Sen om man vill ha ett osminkat naturligt utseende så kan man använda en stor kauki borste och pudra över hela ansiktet. Och ifall man vill ha mer täckande resultat som till exempel under ögonen eller på blemmor och pigmentfläckar så ska du använda en borsta likt den på bilden, en foundationpensel. Jag har en från kicks som kostade en hundralapp. Superbra.


Jag använder Your minerals och ID bare minerals smink. Foundation, rouge och en som heter mineral veil också från ID bare minerals. Den är ett väldigt ljus puder som man borstar över allt smink, gör så att alla linjer försvinner och allt ser mindre sminkat ut. Svårt att förklara men alla "lager" smälter ihop och så håller det bättre. Men denna mineral veil använder jag bara ibland när jag ska på fest eller så.


Övriga Produkter är från Dermanord (Maria Åkerberg) 

  • Cleansing med vit lera, använd bommulsrondeller till ögonsminket.
  • Ansiktsmask grön lera (återfuktande och läkande)
  • Refining mask, punktbehandla på orenhud och blemmor, låt verka innan du söljer bort.
  • Face lotion med bergamottolja (men den är inte så återfuktande längre så jag funderar på att byta ut den.) Funkade superbra i början men min hud vill ha någon fetare just nu.
  • Fler kolla under kategorin, Hemgjorda produkter


Hoppas att ni har fått lite tips nu! Skriv gärna en kommentar vilka produkter ni använder så kan vi hjäla varandra. Hade så bra!  

♥ Ett tidigare inlägg om smink: Your minerals,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild